Mergi direct la conținut »
Un hoț a furat două biciclete, din același bloc din București, în doar câteva zile. A fost filmat de camerele de supraveghere (VIDEO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un hoț a furat două biciclete, din același bloc din București, în doar câteva zile. A fost filmat de camerele de supraveghere (VIDEO)

Un hoț a furat două biciclete, din același bloc din București, în doar câteva zile. A fost filmat de camerele de supraveghere (VIDEO)

Un cititor Libertatea ne-a semnalat faptul că, sâmbătă dimineață, i-a fost furată bicicleta chiar din bloc, în condițiile în care vehiculul cu două roți era legat cu lanț antifurt! Hoțul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în bloc.

Furtul a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 10:30. Bărbatul a intrat în blocul situat în zona Bucur-Obor, după ce a deschis ușa. „Cu îndemânare, pentru că nu avea cheie”, ne povestește cititorul.

Mai întâi, hoțul a intrat în ghena dintre parter și etaj, după ce a forțat ușa. Pentru că nu a găsit nimic acolo care poate fi furat, atenția i s-a mutat asupra unei biciclete. S-a așezat pe scări și a așteptat momentul potrivit pentru a sustrage bicicleta, care era legată de balustradă, la etajul 3.

A tăiat cablul antifurt și a ieșit cu ea din bloc, în jurul orei 11:30.

Momentul în care hoțul coboară scările cu bicicleta a fost înregistrat pe camerele de supraveghere din imobil.

Potrivit cititorului, același individ a mai furat o bicicletă din același bloc, săptămâna trecută. Vehiculul cu două roți a apărut după două zile pe un site de vânzări și apoi a dispărut

Ambele furturi au fost reclamate la poliție, ne-a mai spus acesta.


Citește și:

Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

Close
Închide
  Close