De Valentina Postelnicu,

Premierul a ieşit, în aplauzele susţinătorilor, după depunerea celor peste 1,4 milioane semnături.

Ea a declarat că doreşte să fie preşedintele tuturor românilor.

„Am convingerea că avem nevoie de un președinte care să susțină un pact pentru bunăstarea românilor, astfel încât niciun pensionar să nu se teamă că pensia îi va fi tăiată, nicio mamă din această țară să nu-i mai fie frică ( sic!) că nu va mai primi salariul sau alocaţia”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă

Momentul a fost folosit de preşedintele CJ Ilfov, liberalul Marian Petrche, care a ironizat-o pe şefa PSD.

„Nicio mamă să nu-i fie frică! Guvernul Vioricăi o să pică! „, a scris Petrache, pe Facebook.

Nu este prima gafă de acest fel a premierului Viorica Dăncilă. Printre cele mai celebre se află şi dezacordul: „Orice om îi este teamă de o plângere penală”.

Preşedintele PSD a remarcat, de la preluarea mandatului la Palatul Victoria, prin mai multe gafe de exprimare.

Aceasta a pronunţat „sex” în loc de „Cex”, a afirmat că „România devastează Franţa”. „Vom analiza într-o şedinţă anterioară”, a spus ea, cu alt prilej, la Palatul Victoria.

Viorica Dăncilă mai spus că „reducem democraţia”, a spus că că datele oficiale ale INS infirmă „predilecţiile” Opoziţiei şi a vorbit despre „deconcesionarea” în loc de „descongestionarea traficului”, când a anunțat despre realizarea drumului-expres în regim de autostradă Craiova – Pitești.Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă