Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Fiul lui Carmen Brumă face legea în casă. „Aveam și noi o cameră specială, dar...”
Ştiri Libertatea > Ştiri > VIDEO EXCLUSIV/ Fiul lui Carmen Brumă face legea în casă. „Aveam și noi o cameră specială, dar...”

VIDEO EXCLUSIV/ Fiul lui Carmen Brumă face legea în casă. „Aveam și noi o cameră specială, dar…”

Toată lumea știe despre Carmen Brumă că este o împătimită a sportului și că nu trece o zi fără să nu se antreneze. Cu toate acestea, fiul lui Carmen Brumă i-a dat planurile peste cap. Ea și partenerul ei au rămas fără sala de antrenamente.

De Denisa Macovei,

Carmen bruma (2)

De când Vlad, fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea a început să meargă a pus stăpânire pe întreaga casa. În afara faptului că tot imobilul este plin de jucării, micuțul e șef în toate camerele.

Carmen bruma (1)

„Casa noastră tot timpul ca un câmp de joacă. El a pus stăpânire pe orice înseamnă living. Aveam și noi, la un moment dat, înainte să înceapă el să meargă, o cameră specială pentru sport, pe care ne-o amenajasem, unde făceam eu și tatăl lui sport. Nu o mai avem. Acum avem în camera respectivă o trambulină imensă cât toată camera, în care el sare alături de diverse bile, mingiuțe și alte jucării. Iar la noi în casă, din momentul în care intrii pe ușă, dacă nu ești foarte atent te duci de-a dura pe o mașinuță, pe o rață”, a declarat Carmen Brumă pentru Libertatea.

Carmen bruma (4)

Fiul lui Carmen Brumă primește zilnic cadouri

Părinții nu doar că nu sunt deranjați de toate jucăriile care le-au invadat tot spațiul, dar, zilnic, îi cumpără lui Vlăduț tot soiul de mașinuțe și mingii, așa că nu știu cum o să-l facă pe micuț să înțeleagă ideea de Moș Nicolae și Moș Crăciun. „Noi îi luăm cadouri lui Vlăduț în fiecare zi, așa că nu știu ce o să înțeleagă el cu ocazia acestor sărbători, dar cred că o să-i placă faza aceea cu spălatul ghetuțelor și aliniatul lor, asta cred că o să rețină”, ne-a mai spus Brumă.

FOTO: Adrian Manolache

Close
Închide
  Close