Mergi direct la conținut »
VIDEO | Momentul în care un bărbat jefuiește o florărie alături de copil. Polițiștii sunt uimiți
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Momentul în care un bărbat jefuiește o florărie alături de copil. Polițiștii sunt uimiți

VIDEO | Momentul în care un bărbat jefuiește o florărie alături de copil. Polițiștii sunt uimiți

Poliția din Oklahoma este în căutarea unui bărbat care a jefuit o florărie, în timp ce alături de el se afla și o fetiță în vârstă de numai câțiva ani.

Ofițerii din orașul Tusla, în care s-a petrecut jaful, sunt încă uimiți după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere.

„Este îngrozitor. Imaginile arată un bărbat cu un copil. Nu se știe încă dacă era copilul lui, dar putem spune că a adus un copil la un jaf. Se poate vedea pe imagini că micuța se îngrijorează atunci când el intră în florărie”, a spus ofițerul Danny Bean, potrivit Wpixi.com.

Bărbatul a reușit să intre în florărie după numai câteva minute, apoi a ieșit cu o trusă de scule. Proprietarul magazinului susține că trusa nu valora mare lucru.

La final, bărbatul o ia în brațe pe fetiță, apoi pleacă împreună de la locul jafului.


CITEȘTE ȘI: Despre Ana, la persoana I. Medicii îi dădeau 1% şanse de supravieţuire, dar adolescenta de 15 ani a învins în lupta cu moartea


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Close
Închide
  Close