Mergi direct la conținut »
VIDEO | O tânără a transmis în direct, pe Facebook, momentul în care era agresată sexual într-un club
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | O tânără a transmis în direct, pe Facebook, momentul în care era agresată sexual într-un club

VIDEO | O tânără a transmis în direct, pe Facebook, momentul în care era agresată sexual într-un club

O tânără a transmis, în direct, pe Facebook, momentul în care un bărbat o agresa sexual, într-un club de noapte. Pe înregistrări se poate auzi că femeia strigă după ajutor și îi cere agresorului să o lase în pace.

Incidentul s-a petrecut în orașul american Atlanta, în statul Georgia. Femeia a lăsat telefonul să filmeze aproximativ 12 minute, timp în care a fost agresată sexual de individ, scrie USA Today.

Imaginile au fost șterse ulterior de pe rețeaua socială, însă prietenii virtuali ai tinerei au salvat clipul. În imagini se poate vedea cum agresorul îi cere să tacă, în timp ce tânăra îl imploră să se oprească.

După publicarea imaginilor, poliția a pornit o anchetă și îl caută pe agresor.  De asemenea, proprietarii clubului au transmis că vor coopera cu oamenii legii și le vor pune la dispoziție toate informațiile pe care le au.


CITEȘTE ȘI: Firma fostului angajat al guvernului care a spus că „manifestanții din 10 august trebuiau mitraliați” a primit, fără licitație, 19.000 de euro din bani publici


 

Close
Închide
  Close