Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Paul Ipate îl va duce pe fiul lui Jojo la școală „Mai am șase ani până să o duc pe Zora”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Paul Ipate îl va duce pe fiul lui Jojo la școală „Mai am șase ani până să o duc pe Zora”

VIDEO/ Paul Ipate îl va duce pe fiul lui Jojo la școală „Mai am șase ani până să o duc pe Zora”

Ipate are treabă pe 11 septembrie. Fetița lui e foarte mică, dar actorul se va ocupa de fiul iubitei lui, Jojo. El va fi cel care îl va însoți pe micuț în prima lui zi de școală. (Citeşte AICI toate informaţiile despre noul an şcolar)

De Denisa Macovei,

Paul Ipate mai are de așteptat încă cel puțin șase ani până să o ducă pe fiica lui, Zora, la școală, însă până atunci, testează emoțiile cu fiul lui Jojo, din căsătoria anterioară.

„Deocamdată eu mai am vreo șase ani până să o duc pe Zora la școală, dar o să meargă cel mare la școală, acum și voi merge cu el. Nu prea mă feresc de momentele astea de a-mi exprima vulnerabilitatea și emoțiile. Mai puțin în fața lor”, ne-a declarat Ipate. Cu toate că pare un tip extrem de retras și foarte cuminte, Ipate asociază astăzi prima lui zi de școală cu o bătaie pe cinste.

Jojo, primul mesaj de dragoste pentru Paul Ipate. Ce cuvinte frumoase

Paul Ipate îl duce pe fiul lui Jojo la școală

„Eu îmi aduc aminte că m-a dus tata la școală și m-a întrebat dacă știu să mă întorc și m-a lăsat acolo că avea treabă. Nu eram deloc timid. În prima zi m-am bătut. Eram și eu mic”, ne-a mai relatat prezentatorul Tv.


Cele mai bune laptopuri pentru elevi și studenți. Retailerii se întrec în promoții odată cu reînceperea școlii


 

Close
Închide
  Close