Marți, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina au observat, în jurul prânzului, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Straja, mai multe persoane care se deplasau către interiorul țării, transportând pachete voluminoase.

Polițiștii au încercat să-i oprească, însă persoanele în cauză nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin. Agenții au tras și mai multe focuri de armă, însă contrabandiștii au reușit să fugă.

Au fost anunțate şi autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei, scrie ziarul local Obiectiv de Suceava.

La fața locului au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 35.430 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 414.531 lei.

La scurt timp, un alt echipaj al Poliției de Frontieră din cadrul aceluiași sector a observat, tot pe direcția localității Straja, trei persoane care transportau colete voluminoase dinspre frontieră spre interiorul  tării. Imediat au fost anunțate şi autoritățile ucrainene, care ulterior au comunicat că pe direcţia respectivă au  fost reţinuți 5 cetăţeni ucraineni care au  participat la activitatea infracţională.

Citeşte şi:

VIDEO| Percheziții de amploare la mai multe firme din Bolintin Vale. Ce au găsit polițiștii

Tribunalul Olt a decis că procesul în cazul crimelor din Caracal poate continua, dar decizia poate fi atacată

Unde este cel mai curat aer din lume. Descoperirea oamenilor de știință de la Universitatea din Colorado

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI