Mergi direct la conținut »
Vlăduț are șase ani și este bolnav de o formă agresivă de cancer. Are nevoie de 500.000 de dolari ca să trăiască.
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Fiul unui campion de karate e bolnav de cancer la doar șase ani. Sportivii s-au mobilizat să-i ajute: fac o gală pentru strângere de fonduri

De Mihai Niculescu,

Un băiețel de 6 ani, bolnav de o formă agresivă de cancer, are nevoie de 500.000 de dolari pentru tratament într-un spital din Israel. Vlăduț a fost diagnosticat acum o lună cu neuroblastom și tumori la plămâni, iar evoluția agresivă a bolii nu îi dă nici o șansă în spitalele din România. Șansa lui este spitalul Sheba Medical Center, din Israel, unde să fie operat și tratat cât mai repede.

Ad placeholder

Din păcate, costurile spitalizării sunt de aproximativ 500.000 de dolari, bani de care părinții nu dispun. Tatăl său, Sorin Cîrciu, este un cunoscut sportiv practicant de karate, și căpitanul echipei naționale a României. Mai multe cluburi din Federația Română de Arte Marțiale organizează vineri o gală pentru strângerea de fonduri, la sala Apollo din București, începând cu ora 19.

Un eveniment menit să ne aducă împreuna pentru a-l ajuta pe Vladuț. Vă așteaptă demonstrații oferite de sportivii departamentelor din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale, demonstrații de dans și alte surprize pe care va invitam să le descoperiți. Deși intrarea este liberă este de datoria fiecărui participant să doneze pentru cauza noastră.
Dona
țile se pot face în cadrul evenimentului în urnele special amenajate se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Pentru ca Vlăduț să înceapă tratamentul în Israel are nevoie, pentru început, de 120.000 de euro, o garanție care trebuie depusă în contul spitalului. Prima etapă a tratamentului costă însă 500.000 de dolari.

Cost tratament by Stanca Andrei Alexandru on Scribd


Seen by Andrei Stanca at 5:36 PM

Type a message…

Fisa de examinare by Stanca Andrei Alexandru on Scribd

Banii pentru băiețelul și familia sa greu încercată s-ar putea aduna dacă 50.000 de oameni ar trimite în contul mamei lui cel puţin 10 dolari (40 de lei).

O pagină dedicată strângerii de fonduri a fost creată AICI- GoGetFunding

– Donații pe Facebook Fundraiser: https://www.facebook.com/donate/591067174687542/506809289828990/

Puteţi ajuta donând o sumă de bani în conturile de mai jos.

Conturile sunt deschise pe numele mamei:

Circiu Elisabeta Paula

Codul IBAN pentru contul curent deschis în EUR la UniCredit Bank este RO29BACX0000003158410005

Ad placeholder
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close