Cine este Asya din „Infidelul”

Rolul principal este interpretat de Cansu Dere, pe care o știți din producții de succes precum “Puterea destinului”, “Ezel” sau “Suleyman Magnificul”. În noul serial de la Kanal D, actrița va fi Asya Arslan, a cărei istorie personală este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit.

Anii au trecut, Asya a devenit un medic renumit, şi în acest context a ajuns să-l întâlnească pe Volkan (Caner Cindoruk), un bărbat charismatic, de profesie arhitect, de care s-a îndrăgostit. Asya și Volkan și-au întemeiat o familie, iar din dragostea lor a venit pe lume Ali, băiatul cuplului.

Asya și-a văzut visul cu ochii: o căsnicie fericită și o familie iubitoare, la care a visat întotdeauna. Ani buni, Asya și Volkan au conviețuit în armonie deplină, și niciunul nu își imagina că viața pe care o trăiau era doar “liniștea de dinaintea furtunii”…

Viața frumoasei Asya va lua o întorsătură dramatică atunci când descoperă că soțul ei duce o viață dublă. Drama femeii nu se termină aici, pentru că Asya află că soțul a falimentat afacerile familiei, acumuland datorii uriașe.

Gunoiul ținut preș. A fost nevoie de un scandal sexual în Malta și de mărturia unei mame din Craiova ca să aflăm de la șefii Universității de ce l-au dat afară pe Devis Mangia
Recomandări
Gunoiul ținut preș. A fost nevoie de un scandal sexual în Malta și de mărturia unei mame din Craiova ca să aflăm de la șefii Universității de ce l-au dat afară pe Devis Mangia

În ciuda acestor lovituri dure, Asya refuză să fie o victimă, și vrea să se răzbune pe Volkan, dar și pe toți cei care au trădat-o. Nimic nu-i va stă în cale ambițioasei femei atunci când este vorba de familia sa.

Cine sunt actorii din „Infidelul”

O distribuţie de excepţie: Cansu Dere i-a mai impresionat pe romani cu rolul Firuze din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”

Cansu Dere a pătruns în sufletele românilor odată cu difuzarea la Kanal D a producției fenomen “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl), în rolul Firuze. De asemenea, a impresionat si cu partitura actoriceasca Eysan, din serialul “Ezel”, difuzat tot de Kanal D.

Pe Caner Cindoruk, fanii serialelor turcești l-au mai putut urmari în serialul (“Hanimin Ciftligi”), producție difuzată de Kanal D. Alături de Cansu Dere și Caner Cindoruk, telespectatorii români îi vor putea urmari în noul serial “Infidelul” și pe Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, nume rezonante ale cinematografiei turcești.

Programul de difuzare „Infidelul”

Noul serial turcesc va fi difuzat de Kanal D începând cu miercuri, 17 august 2022, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Ligia Deca, propusă de PNL ca ministru al educației. Premierul Ciucă l-a lăudat pe Cîmpeanu că „a muncit zi și noapte” la Legile educației
Recomandări
Ligia Deca, propusă de PNL ca ministru al educației. Premierul Ciucă l-a lăudat pe Cîmpeanu că „a muncit zi și noapte” la Legile educației

Odată cu începerea serialului “Infidelul”, producția “Aripi frânte” va fi difuzată în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00. Serialul “Mă numesc Zuleyha”, care este difuzat în prezent de miercuri până vineri, de la ora 20:00, ajunge la final vineri, 12 august 2022.

„Infidelul”, adaptare după „Dr. Foster”, serial BBC

„Dr. Foster”, serial BBC cu două sezoane, difuzat la noi de Diva, a fost un succes neașteptat, fiind lăudat de critici și premiat la diverse gale, inclusiv BAFTA. Având-o pe Suranne Jones protagonistă, povestea o urmărește pe dr. Gemma Foster, o femeie care își dă seama brusc că soțul o înșală și devine obsedată să îl prindă în flagrant, să-l demascheze, dar și să-i ruineze viața. 

Serialul turcesc „infidelul” a debutat la Kanal D Turcia pe 7 octombrie 2020, iar sezonul al doilea a avut premiera pe 29 sepembrie 2021. 

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.