„You” (sezonul 4) se pregătește de lansarea pe Netflix

În 2023, „You” se întoarce pentru un al patrulea sezon la Netflix și a încheiat recent filmările. La evenimentul TUDUM de la Netflix a fost dezvăluit faptul că sezonul 4 va fi împărțit în două părți. Iată tot ce știm până acum despre You season 4 pe Netflix.

„You” este un serial original Netflix de dramă polițistă romantică. Producția creată de Greg Berlanti este bazată pe romanele „You” și „Hidden Bodies” ale autoarei Caroline Kepnes.

Serialul a fost inițial difuzat pe Lifetime, înainte ca Netflix să preia serialul. Odată ce You a aterizat pe Netflix, popularitatea serialului a explodat. Astfel, serialul lui Penn Badgley a fost urmărit de peste 54 de milioane de gospodării din întreaga lume.

În fiecare sezon din You, Joe își schimbă locația. Ucigașul în serie a călătorit de la New York la Los Angeles, la Madre Linda și, în sezonul 3, la Paris, în Franța.

Datele de lansare ale sezonului 4 „You”, schimbate de Netflix

Netflix a anunțat două seturi de date de lansare pentru You sezonul 4.

Noul sezon va fi împărțit în două părți. Cele două date de lansare au fost schimbate față de cele anunțate la TUDUM. Atunci, s-a aflat faptul că Partea 1 va avea premiera pe Netflix vineri, 10 februarie 2023, iar Partea 2 se va lansa vineri, 10 martie 2023.

Unde se duc oamenii fără adăpost după ce sunt externați din spitale? Cazul unui bărbat care a trăit o lună la urgențe în București. Apoi a dispărut
Recomandări
Unde se duc oamenii fără adăpost după ce sunt externați din spitale? Cazul unui bărbat care a trăit o lună la urgențe în București. Apoi a dispărut

Cu toate acestea, recent, s-a aflat că datele de lansare au fost decalate, astfel:

  • Partea 1 din „You”, sezonul 4, va avea premiera pe Netflix vineri, 9 februarie 2023
  • Partea 2 din „You”, sezonul 4, va avea premiera pe Netflix vineri, 9 martie 2023

Povestea din „You” ajunge în Europa

Sfârșitul sezonului al treilea (lansat de Netflix în octombrie 2021) îl adusese pe Joe în Europa. După ce, la începutul sezonului, acesta se mutase împreună cu soția lui, Love (Victoria Pedretti), și cu copilul în nordul Californiei, având parte de o existență perfectă, la scurt timp începuse să tânjească după o bibliotecară singură, Marienne (Tati Gabrielle).

Rupând violent legătura cu soția lui și îndepărtându-l pe micul Henry, el pornise în urmărirea „adevăratei” sale iubiri, Marienne, tocmai la Paris, convins că nu poate trăi fără ea.

Totuși, chiar dacă finalul sezonului trei îl lăsase pe Joe bântuind prin cafenelele pariziene în căutarea lui Marienne, sezonul patru se va desfășura la Londra.

Vedeta serialului, Penn Badgley, a povestit deja despre noul sezon încă de astă vară (când se filma încă), într-un podcast.

Sezonul 4 a fost filmat la Londra, ceea ce i-a făcut plăcere, pentru că soția lui, actrița Domino Kirk (cu care are un băiețel de doi ani), e născută acolo. Actorul a spus că sezonul patru „va avea o structură diferită. Nu neapărat pentru că se petrece într-un decor diferit, ci pentru că povestea va evolua într-un mod neașteptat”.

Radio România Actualități, omagii vibrante cu repetiție la adresa ministrului culturii, Lucian Romașcanu: „Un om care a mișcat, mișcă și va mișca România”
Recomandări
Radio România Actualități, omagii vibrante cu repetiție la adresa ministrului culturii, Lucian Romașcanu: „Un om care a mișcat, mișcă și va mișca România”

În „You”, sezonul 4, suspansul își face loc în lumea literară

În sezonul patru, Joe Goldberg (Penn Badgley) apare sub o nouă identitate. Se pare că el acționează acum pe scena literară de la Londra, unde se prezintă ca „profesor Jonathan Moore”.

El se concentrează acum pe mediul academic, face schimb de idei cu colegii, dar acționează în secret pentru a le modifica multora ascensiunea pe scara socială. Sera Gamble, co-creatoarea serialului alături de Greg Berlanti, i-a tachinat recent pe fani pe Instagram: „Credeți-mă, veți avea nevoie de timp să procesați noutățile. Și poate veți face și câteva pariuri despre locul în care se întâmplă totul…”.

Cine va fi noua obsesie a lui Joe

Fanii o vor descoperi, printre personajele recurente ale noului sezon, pe Kate (Charlotte Ritchie), care va deveni, probabil, noua obsesie a lui Joe. Crescută de o mamă singură boemă, Kate a muncit din greu pentru viața de acum. Ea conduce o galerie de artă, este rațională și total inabordabilă. Kate își protejează cât poate cea mai bună prietenă, pe dulcea și naiva Lady Phoebe (Tilly Keeper), a cărei avere și celebritate atrag mereu oportuniști. Urmărită încă de la cincisprezece ani de tabloide, Phoebe este naturală și dezinhibată doar în cercul ei de apropiați, din care face parte și iubitul ei, antreprenorul american Adam (Lukas Gage, cunoscut din „Euphoria” și „Lotusul alb”).

Ziarul Adevărul: ”ASF a descoperit o aplicație clandestină folosită de Euroins”. Euroins atacă ”oameni din ASF”
Recomandări
Ziarul Adevărul: ”ASF a descoperit o aplicație clandestină folosită de Euroins”. Euroins atacă ”oameni din ASF”

Mezinul unui magnat de pe Coasta de Est, Adam e oaia neagră a familiei. Gazdă grozavă la petreceri, el ascunde o mulțime de secrete și o dependență masivă de substanțe interzise și de jocuri de noroc. Protejat permanent de bodyguardul, șoferul și dealerul său, Vic (Sean Pertwee), care nu se teme să-și murdărească mâinile ca să-i acopere indiscrețiile, Adam se aruncă în tot felul de afaceri dubioase, folosindu-se, la nevoie, de influența bogatei lui iubite.

Kate nu vrea să se implice emoțional. Așa că preferă relația pragmatică cu Malcolm (Stephen Hagan), un profesor de literatură petrecăreț, amuzant și egoist, care iubește viața și nu se dă înapoi de la nicio tentație. Când Malcolm îl invită pe colegul lui, americanul Jonathan, în lumea lor privilegiată, Kate nu doar că îl antipatizează pe loc, dar intuiește cu putere că bărbatul nu este deloc ceea ce pare. La rândul lui, Adam nu îl privește deloc cu ochi buni pe noul venit, iar rivalitatea lor va crește treptat.

11 personaje noi în „You”, sezonul 4

Sezonul al patrulea aduce nu mai puțin de 11 personaje noi, dintre care unele vor fi vânate, mai mult ca sigur, de Joe. Citește continuarea pe tvmania.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL TVMANIA.RO

„E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”. Românul în fața căruia își scoate Ion Țiriac pălăria
GSP.RO
„E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”. Românul în fața căruia își scoate Ion Țiriac pălăria
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.