15 Ian. 2018 11:22 , de Cristina Sterian

Crimă în Vrancea. Un tânăr de 19 ani, acuzat că a ucis cu toporul o rudă de-a concubinei sale

Distribuie

Un tânăr de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a comis o crimă în Gugești, Vrancea. Bărbatul ar fi ucis un localnic pe care l-a lovit cu toporul până când și-a dat ultima suflare. La audieri, suspectul le-a spus polițiștilor că a recurs la acest gest pentru că victima, care este rudă a concubinei sale, a dat buzna în casă în timp ce el dormea.

S-a dat alarma, duminică, în comuna Gugești, județul Vrancea, unde a avut loc crima. La faţa locului au ajuns mai mulţi poliţişti, dar şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Suspectul, un tânăr de 19 ani, le-a spus anchetatorilor că dormea în timp ce în casa concubinei sale a pătruns pe nepusă masă un văr al femeii.

Vrânceanul le-a spus polițiștilor că s-a fi speriat și l-a lovit pe intrus cu toporul. Victima, care ar fi venit să ia un pat din casa verișoarei sale, nu a mai avut nici o şansă la viaţă. Bărbatul de 25 de ani a murit pe loc.

„La data de 14.01.2018, în jurul orei 18.00, am fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr de 19 ani, din localitatea Oreavu, comuna Gugeşti, ar fi lovit cu un topor o persoană de sex masculin, care în urma loviturilor primite a decedat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Principalul suspect a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea în vederea audierii şi luării măsurilor legale ce se impun', a precizat procurorul Marinela Arginteanu.

Tânărul de 19 ani, suspectat de crimă, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

sursă foto și video: monitorulvn.ro


Citește și Scenariile confruntării din ședința PSD. Dragnea și Tudose vor îngropa securea războiului? În caz contrar, premierul va acționa cu demisia pe masă


 

Loading...
Comentarii