MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2017 21:00 , de Ana Maria Păsat

EXCLUSIV/ Cristina Cioran s-ar întoarce oricând în televiziune. ”Mi-e foarte dor”

Distribuie

După o pauză de doi ani, de la ”Ferma vedetelor”, Cristina Cioran ar spune ”da” unui now show tv. Vedeta recunoaște că duce dorul acestuia.

A fost 'sarea și piperul' din 'Ferma vedetelor', în urmă cu aproximativ doi ani.

Cristina Cioran a păstrat apoi legătura cu câțiva dintre foștii săi colegi, cu care a legat o strânsă prietenie. În prezent, după o pauză destul de mare, chiar dacă teatrul și joburile sale îi ocupă destul de mult timp, vedeta se pregătește de o nouă revenire pe sticlă. Aceasta a dat de înțeles că-i foarte posibil ca noul an să-i împlinească această dorință. Ea a evitat însă să dea amănunte despre noua sa apariție tv. Cristina Cioran nu a ascuns însă faptul că a simțit lipsa unui astfel de show.

'Da, mi-e foarte dor. Dar poate la anul veți avea o surpiză', a mărturisit aceasta pentru Libertatea. 

Pe lângă 'Ferma vedetelor' de la Pro TV, actrița a jucat în mai multe telenovele și a debutat ca prezentatoare la Acasă TV. Ea a recunoscut tot timpul că-i plac provocările de acest gen și a considerat experiența sa din 'Ferma vedetelor' drept aventura vieții ei.

Ar fi putut ajunge și… model

Recent, Cristina Cioran a defilat pe podium, pentru a prezenta o rochie într-o gală caritabilă. Chiar dacă în prezent nu are dimensiunile unui fotomodel, actrița a spus că i-ar fi plăcut să facă și acest lucru.

'Am mai avut prezentări. Nu-i prima oară când fac acest lucru. Chiar îmi place. Aș fi putut face și asta, de ce nu', a adăugat aceasta.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/Andreea Marin, primele declarații despre noul iubit. 'Sunt fericită și echilibrată datorită lui Adrian'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii