EXCLUSIV/ Delia va avea primul său concert mare în afara granițelor, în Anglia. Își pregătește ”botezul” internațional

14 august 2017 23:30

Delia este una dintre artistele de top de la noi, dar cu toate acestea a evitat să-și facă și lansarea internațională, după modelul ”Inna”. Delia va avea însă primul său mare show peste hotare, peste câteva luni.

A tot amânat, până acum, să devină și o artistă internațională. Nu pentru că nu ar fi avut succes, ci pur și simplu pentru că a considerat că programul prea încărcat din țară, cu numeroase concerte, nu-i permite și plecări dese peste hotare.

 

Iată însă că, în sfârșit, artista își pregătește lansarea după modelul ”Inna” și în afara granițelor țării. Peste câteva luni, Delia va avea primul său concert amplu în Londra, pe care-l pregătește de ceva timp. Ea va prezenta unul dintre showurile sale consacrate la nivel autohton, care i-a adus bani frumoși în cont și spectacole peste spectacole. Până atunci însă, aceasta își va mai face încălzirea cu concerte mai micuțe în Spania sau Italia. Delia va onora totodată și toate contractele din țară, pe care le mai are până la sfârșitul verii. De asemenea, ea va fi ocupată și cu filmările la proiectele tv în care este angrenată.

Fără vacanțe exotice

Dat fiind programul său încărcat, Delia își permite foarte rar să plece în vacanță, pe timpul verii. A reușit doar să ajungă în Grecia, pentru câteva zile, de unde s-a întors cu o iritație la ochi. Concediul în afara Europei îl lasă mereu pentru luna ianuarie a fiecărui an. Atunci, se știe, artista pleacă împreună cu soțul său în țări exotice.

Citește și: EXCLUSIV/ Mădălina Ghenea si iubitul său vor să-i ofere un viitor cât mai bun fetiței lor. Își fac planuri să se mute la Londra!

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro