MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2018 05:30 , de Petre Dobrescu

EXCLUSIV/Gabriel Cotabiță a lăsat baltă spectacolul omagial Mădălina Manole din cauza banilor! A plecat în Italia pentru 3.000 de euro

Distribuie

Gabriel Cotabiță a fentat spectacolul Mădălina Manole din cauza banilor. Artistul nu s-a numărat printre colegii de generație care au cântat, la începutul lunii, în amintirea “fetei cu părul de foc”, la Sala Palatului din București, iar acum a ieșit la iveală motivul: a preferat un angajament concertistic peste hotare.

Gabriel Cotabiță are mare trecere printre organizatorii de evenimente de peste hotare. Nu de puține ori, de când și-a revenit din comă, a cântat pentru românii stabiliți în țări din Europa.

Gabriel Cotabiță a fentat spectacolul Mădălina Manole, ca să cânte la Roma

Așa s-a întâmplat și la începutul acestei luni, începută cu dreptul de Cotabiță, care a prestat pe scena Teatrului Atlantico din Roma. Aproape 2.000 de români care locuiesc în Italia, dar și italieni au fost prezenți la spectacolul Mărțișorul Centenarului – împreună pentru a ne cunoaște mai bine la sărbătoarea Mărțișorului'. Cu steaguri tricolore în mâini, spectatorii au cântat și au dansat alături de artiștii care au urcat pe scenă.

Cotabiță a fost aplaudat la scenă deschisă, iar la final, s-a întors acasă cu un onorariu frumușel. Mai precis, cu aproximativ 3.000 de euro, cu mai mult decât ar fi încasat la un alt spectacol unde fusese invitat, cel de la Sala Palatului, în cadrul căruia a fost omagiată Mădălina Manole. O serie de artiști, colegi de generație cu regretata artistă, au cântat fiecare câte o melodie a fetei cu părul de foc'. Pe scenă au urcat  Mirabela Dauer, Alexandru Arșinel, Maria Dragomiroiu, Anastasia Lazariuc, Nico, Daniel Iordăchioaie, Anca Țurcașiu, Cornel Palade și Romică Țociu, Oana Sârbu, Mihai Constantinescu și mulți alții.

Corina Chiriac s-a retras pentru că a plecat în Israel

Inițial, pe afișul spectacolului s-a aflat și numele Corinei Chiriac. Ulterior, aceasta a anunțat că nu mai poate fi prezentă. Artista a plecat în Israel. În această deplasare, ea a vizitat mai multe obiective turistice din țara sfântă.         


Israela Vodovoz a murit. A fost găsită în baia locuinţei sale din Bucureşti

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii