MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 15:32

Mărturiile cutremurătoare, făcute de Alina, românca atacată cu acid în Italia. „M-am gândit numai la fiul meu”

Distribuie

Alina Emilia Paval, românca atacată cu acid de fostul iubit pe o stradă din Italia, a povestit despre coșmarul pe care l-a trăit. Cu lacrimi în ochi, tânăra de 30 de ani a făcut mărturisiri cutremurătoare, după ce a fost la un pas de moarte.

Viața româncei s-a schimbat pe 17 noiembrie, după ce a fost atacată de fostul iubit pe o stradă din orașul italian Civitanova Marche, sitaut pe malul Mării Adriatice.

Bărbatul de origine macedoneană a decis să se răzbune, după ce Alina a decis să se despartă de el. Individul de 32 de ani a urmărit-o pe Alina și a aruncat cu o sticlă cu acid înspre ea. Din fericire, mare parte din substanța toxică a ajuns pe geaca româncei, iar câțiva stropi i-au afectat ochiul stâng.

Rănită și extrem de speriată, Alina s-a refugiat într-un restaurant, însă a fost urmărită de agresor. Înarmat cu un cuțit, individul a înjunghiat-o de trei ori.

Cu lacrimi în ochi, românca a vorbit pentru prima oară în cadrul emisiunii Quarto Grado de la Mediaset despre coșmarul pe care l-a trăit.

„Am crezut că o să mor. Am simţit că totul s-a sfârşit. Îmi era foarte greu să respir şi strigam după ajutor, însă nu reuşeam să vorbesc. În acele momente cumplit nu m-am gândit decât la fiul meu”, şi-a început Alina mărturia în lacrimi.

Tânăra de 30 ani a mărturisit că, deși se despărțise de macedonean, acestea a continuat să o urmărească. Așa s-a întâmplat și în seara de 17 noiembrie, când bărbatul a vrut să o ucidă.

„După ce mi-a aruncat acidul în faţă, am fugit într-un restaurant şi am încercat să mă spăl cu apă. M-a urmărit şi m-a înjunghiat în abdomen, iar apoi în spate. De două ori. Cel care m-a salvat a fost proprietarul restaurantului. Dacă nu era el, eu astăzi nu mai eram, iar fiul meu nu mai avea mamă”, a povestit românca.

Cine este agresorul Alinei, românca atacată cu acid și înjunghiată în Italia

În prezent, Alina s-a întors în România pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă împreună cu fiul ei şi familia sa.

Potrivit medicilor, tânăra a suferit leziuni la ochiul stâng, iar vederea ei a fost afectată serios.

Agresorul româncei a fost arestat şi este judecat pentru tentativă de omor.

sursă foto: Mediaset


Citește și REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego


 

Loading...
Comentarii