23 Sep. 2017 20:16

Prima imagine cu fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Ce frumoasă e Victoria!

Distribuie

Prima imagine cu fetița Gabrielei Cristea a cucerit internetul. Vedeta a devenit mamă sâmbătă, 23 septembrie, la o clinică privată din Capitală.

Gabriela Cristea a postat pe contul de socializare prima fotografie cu micuța Victoria. Alături de poză, aceasta a scris și un mesaj emoționant.

Prima imagine cu fetița Gabrielei Cristea. Ce frumoasă e Victoria

Prima imagine cu fetița Gabrielei Cristea a fost postată pe Facebook

„Astăzi am trait cel mai important moment din viața noastră, Victoria a venit să ne umple sufletele cu dragoste. Mulțumim din suflet doamnei doctor pentru tot ceea ce a facut pentru noi. Soțul meu este eroul meu și sunt fericită că e tatăl fiicei noastre”, a scris Gabi Cristea pe Facebook.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. „Felicitări! Să fie sănătoasă”, „Ce frumoasă e Victoria””, „Seamănă cu Tavi, mai mult ca sigur. Are părul ridicat ca al lui tati”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de admiratori.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinții unei fetițe superbe pe 23 septembrie, în jurul orei 14.00, la o clinică privată din Capitală.  Micuța se va numi Victoria, iar părinții ei au ținut numele secret până în ziua în care bebelușa a venit pe lume. Nașterea a fost filmată, iar Tavi și Gabi au fost extrem de emoționați.

Citește și


EXCLUSIV | Se îngroașă gluma! Simona Pătruleasa a pierdut apelul prin care a sperat să scape de executarea silită!


 

Loading...
Comentarii