MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 14:20

The Script vine pentru prima dată în România, la Neversea, între 5 și 8 iulie

Distribuie

The Script vine pentru prima dată în România, la Neversea, între 5 și 8 iulie, la Constanța. De asemenea, pe scenă vor mai urca John Newman, Axwell &Ingrosso, Hardwell, Nina Kraviz și Dub Fx.  Prețul abonamentelor pentru cele 4 zile de festival este 449 de lei plus taxe, iar abonamentele VIP sunt la prețul de 900 de lei.

Trupa irlandeză THE SCRIPT, care va concerta pentru prima dată în România, în vară, a primit numeroase premii internaționale și este apreciată chiar de Reginei Elisabeta a Marii Britanii.

Alături de artistul britanic John Newman, la malul Mării Negre, la festivalul Neversea, vor evolua Scooter, Redfoo, Axwell&Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Alan Walker, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Jamie Jones, Nina Kraviz și Dub Fx. Toţi şi-au confirmat prezenta la festival.

Trupa The Script este una dintre cele mai îndrăgite la ora actuală în întreaga lume, este prezentă la toate festivalurile mari, pe toate scenele prinicipale. Şi, sigur, pe lângă The Script mai avem o surpriză importantă, vor fi prezenţi cei trei membri ai unei trupe celebre, Swedish House Mafia, vorbim de Ingrosso, Steve Angello şi Axwell'a declarat Edy Chereji, director de comunicare şi marketing Neversea.


REPORTAJ/Meci caritabil de hochei pentru un tată fără picior care-şi creşte singur copiii, după ce mama micuților a murit

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii