MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 15:03 , de Paul Barbu

Turist la bustul gol, așa ne-am promovat la cel mai important târg de turism din Europa

Distribuie

O poză cu un turist la bustul gol a apărut săptămâna trecută pe panourile afișate la standul turistic al României, la cel mai important târg de turism din Europa, la Berlin.

Potrivit ministrului Turismului, Bogdan Trif, persoana responsabilă de această gafă și-a dat demisia din minister. Pe toată perioada târgului de turism de la Berlin, România a avut una dintre cele mai amuzante imagini afișată pe panouri, imagine care s-a dovedit a fi o gafă de proporții.

Este vorba despre imaginea cu un bărbat supraponderal în pantaloni scurți galbeni stând cu capul plecat, pe o bordură, la bustul gol și cu tricoul pe un umăr. Jurnaliștii din presa internațională au remarcat imediat această imagine pe care oficialii români prezenți la eveniment au încercat să o acopere cu o boxă.

„Am avut peste 40 de operatori care și-au prezentat oferta României, consilii județene, o serie de artiști. Din păcate am avut și această sincopă, care pentru mine e inexplicabilă. Persoana care trebuia sa verifice a avut această scăpare și drept urmare nu mai lucrează în Ministerul Turismului”, a declarat Bogdan Trif, ministrul Turismului, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit celor de la, Romania Insider, „și anul acesta, România a ales să se promoveze cu un grup de dansatori de muzică populară și cântăreți de muzică populară, un pictor de ouă, cu tradiție și o tânără jucătoare de șah. Momentul de folclor a adunat câteva persoane sâmbătă, atmosfera era una primitoare dar a lipsit planificarea', titrează ziariștii.

De asemenea, spațiul de promovare a fost prea mic, iar companiile din România care au împărțit spațiul cu ministerul Turismului au trebuit să plece pentru a face loc dansatorilor.

Foto: economica.net


Citește și:

EXCLUSIV Afacerea „cămine culturale' pe banii statului. De la tradiții la „nunți, botezuri, cumetrii'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii