MENIU CAUTĂ
15 Sep. 2018 18:21

Un bărbat din Botoșani susține că a fost violat pe Internet. Medicii l-au trimis la Psihiatrie

Distribuie

Caz bizar pentru medicii Unității de Urgențe de la Spitalul din Botoșani. Un tânăr de 35 de ani le-a călcat pragul spunând că a fost violat. Erau pe cale să sune la Poliție, însă au renunțat la idee după ce bărbatul a spus că pretinsul abuz a avut loc pe Internet.

Tânărul le-a povestit medicilor că ar fi fost violat online, pe o rețea de socializare, scrie Monitorul de Botoșani.

„Domnul povestea chiar cu lux de amănunte anumite detalii, de care noi chiar nu aveam nevoie să ştim. A fost supus unui consult chirurgical, totuşi, după care direcţionat către secţia de Psihiatrie, de unde putea primi ajutor cu adevărat”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD, conform sursei citate.

Cadrele medicale spun că pacienții sunt consultați și în astfel de cazuri, deși afirmațiilor lor ar putea părea bizare, la prima vedere.

În schimb, o tânără din Prahova a spus că a fost violată pentru că a ajuns târziu acasă, ca să ascundă faptul că făcuse sex de bunăvoie de doi bărbați în pădure.


Citește și Șeful radioului public, Georgică Severin, „s-a pregătit” de 18.000 de euro, în Barcelona, New York și Los Angeles, pe „subiecte extrem de diverse”


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii