MENIU CAUTĂ
17 Ian. 2018 18:49

Eleva de 16 ani din Iași și-a înscenat, de fapt, violul. Cum și-a motivat fata gestul

Distribuie

Violul fetei de 16 din Iași a fost o înscenare.  „În urma cercetărilor realizate de către poliţişti, a reieşit faptul că infracţiunea de viol nu se confirmă. Cercetările continuă în acest caz”, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

O elevă de 16 ani din Iași a fost violată de un om al străzii, în scara unui bloc din zona Alexandru cel Bun… Așa suna știrea care îngrozea cititorii, în urmă cu două zile.

Doar că totul ar fi fost o înscenare pusă la cale chiar de către ea. Poliţiştii au pus fata faţă în faţă cu probele adunate, şi ea ar fi recunoscut că totul a fost o înscenare pentru a atrage atenţia asupra sa, scrie ziaruldeiasi.ro.

Tânăra nu este deflorată, chiar dacă ar fi avut contact sexual cu fostul ei prieten, himenul ei fiind elastic. Poliţiştii au adunat înregistrări ale camerelor de supraveghere de la mai multe firme aflate pe traseul indicat de către tânăra în vârstă de 16 ani, iar fata nu apare pe înregistrările respective.

Întrebată de către poliţişti de ce nu apare, ea a recunoscut că a pus la cale totul, din cauza unor decepţii.

Poliţiştii mai trebuie să găsească telefonul mobil al fetei, bun pe care fata l-a dat ca fiind furat de către violator, precizează sursa citată.

În schimb, o fată de 14 ani din Constanța a fost la un pas de a fi violată de un bărbat condamnat în Italia pentru agresiuni sexuale.

FOTO: bzi.ro


CITEȘTE ȘI…

VIDEO | Răbdare și tutun (la propriu)! Am călătorit cu 'trenul fantomă' din București, între Gara de Nord și Gara de Est

EXCLUSIV/Maia Morgenstern, mărturisire surprinzătoare despre cariera sa, care a început cu un eșec: 'Am fost figurantă!'


 

Loading...
Comentarii