MENIU CAUTĂ
05 Ian. 2018 21:00 , de Alexandru Boariu

LIBERTATEA TE AJUTĂ: Dobânda la obligațiunile emise de International Investment Bank

Distribuie

Depozitarul Central a început să distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 1, pentru obligațiunile emise de International Investment Bank. Dobânda aferentă unei obligațiuni este de 63,75 de lei.

 

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 27.12.2017,  distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 1 pentru obligaţiunile emise de International Investment Bank. (simbol IIB20). Emitentul va plăti sumele de bani aferente cuponului nr. 1, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul emitentului, la data de 04.12.2017. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 63,75 lei. Pentru cei care sunt clienţi ai unui participant la sistemul RoClear, plata se face prin transfer bancar.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, plățile se fac prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

Citește și: Cum afli ce valoare au actiunile tale

 

 

 

 

Loading...
Comentarii