MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2018 07:36

ANM: Avertizare de ploi și vânt în două județe și cod galben de ceaţă în Constanţa şi alte 5 judeţe

Distribuie

Cod galben de ceaţă în Vaslui şi alte 5 judeţe din Moldova şi Dobrogea. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis în dimineața zilei de luni, 12 martie, atenţionări nowcasting cod galben de ceaţă, valabile în şase judeţe din Moldova şi Dobrogea, respectiv ploi şi vânt puternic în judeţele Caraş-Severin şi Timiş.

Astfel, până la ora 8:00, în localităţi din judeţele Vaslui, Bacău (zona joasă), Vrancea (zona joasă), Galaţi şi zona de litoral a judeţelor Constanţa şi Tulcea se va semnala ceaţă, fenomen care determină scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, potrivit meteorologilor.

De asemenea, până la ora 9:00, în judeţele Caraş-Severin şi Timiş se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge local 55 -65 km/h, iar ca fenomene asociate sunt prognozate ploi, care pot avea şi caracter de aversă, potrivit meteorologilor.

Iată cum va fi vremea la începutul săptămânii. Temperaturile o iau razna.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.CITEȘTE ȘI… VIDEO. Cicică din Solonț și-a făcut BMW dintr-un Opel: „Am cea mai frumoasă mașină din România' 

Loading...
Comentarii