11 Sep. 2018 14:42

Ce spune directorul ANP despre învoirile lui Cristian Borcea

Distribuie

Marian Dobrică spune că nu are cunoştinţă despre vreo plângere făcută la adresa sa şi a instituţiei de preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Sorin Dumitraşcu.

Informaţia că fostul acţionar de la Dinamo Bucureşti ar fi beneficiat, în spatele gratiilor, de mai multe permisii decât ar fi prevăzut legea ridică multe semne de întrebare. Cel care a aruncat pe piată „bomba' este preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Sorin Dumitraşcu. Acum , Libertatea vă prezintă ce spune directorul ANP despre învoirile lui Cristian Borcea. 

La doar câteva zile după anunţul lui Dumitraşcu, în care spunea inclusiv că a făcut sesizări la DNA, iată că a venit şi răspunsul celui care administrează penitenciarele din România.

Comisar şef de penitenciare Marian Dobrică, care susţine că Dumitraşcu nu ar reprezenta marea majoritate a angajaţilor din ANP, ci doar 1.000 dintre aceştia, spune că instituţia în fruntea căreia se află nu ar trebui să comenteze aceste lucruri.

Şeful ANP nu ştie de vreo sesizare la DNA

Mai mult, şeful ANP nu ar avea cunoştinţă despre plângeri făcute la DNA în acest caz. „Dacă au fost sesizate organele judiciare, să le lăsăm să-şi facă treaba, să cerceteze aceste aspecte şi să vină cu nişte concluzii. Faptul că unul sau altul vine cu astfel de afirmaţii despre activităţile care se derulează în sistemul penitenciar, sunt nişte lucruri…', a declarat directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, comisar şef de penitenciare Marian Dobrică.

Comentarii