10 Iul. 2018 14:00

VIDEO EXCLUSIV/ Paula Chirilă este drastică cu fiica ei de 8 ani. „Trebuie să se joace cu jucăriile adaptate vârstei ei”

Distribuie

În timp ce în ziua de azi mulți copii au telefoane mobile chiar înainte de a merge la școală, Paula Chirilă este drastică cu fiica ei din acest punct de vedere. Actrița nici nu ia în calcul să-i cumpere Carlei un telefon mobil, spunându-i să se mulțumească cu faptul că o lasă să se joace la al ei.

Deși atrasă de gadget-uri și tot ce înseamnă tehnologie, fiica Paulei Chirilă are acces limitat la telefonul mobil. Mama ei este de părere că la cei 8 ani nu trebuie să stea cu ochii lipiți în telefon și tabletă, ci să facă cât mai multă mișcare. Totuși, Carla speră că va veni ziua în care va avea propriul telefon mobil pentru a se putea filma în voie. „Vreau să mă fac IT-istă. Fac Musicaly (n.r. o aplicație prin care se filmează făcând playback). Nu am telefon, fac cu telefonul de serviciu al lui mami. Am rugat-o să-mi ia un telefon, dar…', ne-a povestit micuța. Cu toate rugămințile, atât ale Carlei, cât și ale noastre, Paula nu s-a lăsat convinsă. „O să se întâmple de un 1 iunie, dar peste mai mulți ani. Acum are 8 ani, trebuie să stea cumințică, să se joace cu jucăriile adaptate vârstei ei. O mai las și pe telefon evident, dar nu îi cumpăr telefon. Nu punem căruța înaintea cailor. Toate la timpul lor. Nu cred în promisiunile ei. A promis multe lucruri și deja nu mai am încredere în ea. S-a resemnat pentru că știe că e adevărat, nu-i zic prostii și nu o cert niciodată degeaba'.

Comentarii