05 Sep. 2018 12:00

Secretele «inimioarei» sănătoase a Luminiței Dobrescu: «Fac sport, nu beau, nu fumez și cânt în baie în fiecare zi»

Distribuie

Luminița Dobrescu arată senzațional la 72 de ani. Prima solistă din România care a câștigat Cerbul de Aur în 1969 a mărturisit că nu a trecut niciodată prin cabinetul vreunui plastician și că frumusețea ei izvorăște dintr-o viață echilibrată.

Luminița Dobrescu a împlinit pe 5 iunie 72 de ani. La final de august a revenit în România pentru a participa la Festivalul Cerbul de Aur 2018 în calitate de jurat și s-a lăsat admirată de fanii care n-au mai contenit în a-i cere un autograf sau o poză. Cântăreața a povestit despre secretele frumuseții sale și cum și-a menținut tânără inimioara'.

Muncesc în grădină foarte mult. Nu folosesc nici botox, nu am făcut nici un lifting, nimic artificial, fac sport, nu beau, nu fumez, încerc să duc o viață destul de echilibrată și cred că faptul că sunt un om destul de echilibrat, fericit, asta se transmite și în felul în care arăt. Am avut grijă de inimioară, fiindcă o iubesc foarte mult și la propriu, și la figurat', a spus senină cântăreața care a fost prima româncă ce a plecat acasă cu Trofeul Cerbul de Aur în 1969.

Comentarii