Puya și Melinda au participat recent la America Express – Drumul Aurului, iar când s-au întors, au avut o serie de planuri bine pus la punct. Și-au cumpărat o vilă în București, Sălăjan, însă au salvat o parte bună de bani. Mai concret, pentru a nu face risipă de materiale, mai ales la scumpirile din ziua de azi, artistul a folost cărămida din casa veche pentru a decora noua casă, iar o altă parte a dus-o la casa lui de la țară din lut.

Cum arată casa de la țară a lui Puya. Este din lut și cu numeroase motive tradiționale: „Lumea ar veni cu un buldozer și ar lua tot să ducă la gunoi”

Puya a demonstrat de-a lungul timpului de nenumărate ori că este un familist convins, dar și un naționalist covins. Atunci când nu este la concerte sau evenimente și vrea să se relaxeze, nu aruncă cu banii pe vacanțe la munte, fiindcă știe că se poate relaxa mereu alături de familia sa la casa de la țară. Se retrage din cotidian și nu cheltuie nici mulți bani pentru o oază de liniște și timp de calitate cu cei dragi.

Cum arată casa de la țară a lui Puya

Puya se preocupă de ceva timp de cele două case pe care le are. După ce a terminat în mare parte cu vila din București, artistul are grijă acum să recondiționeze și casa din lut, de la țară, pentru a putea să se bucure de o oază de liniște, dar totodată și să păstreze mândra națională. Momentan, încă se află în procesul de renovare, astfel că abia a terminat o cameră, însă totul este în lucru.

Cât înseamnă, pe an, creșterea salariilor cerută de profesori? Un submarin comandat de România din Franța sau „taxa de solidaritate” pe care n-au mai plătit-o companiile din energie
Recomandări
Cât înseamnă, pe an, creșterea salariilor cerută de profesori? Un submarin comandat de România din Franța sau „taxa de solidaritate” pe care n-au mai plătit-o companiile din energie

Nici eu nu am mai venit aici pentru că a trebuit să fac casa PuyMare, acolo unde locuiesc eu. Foarte multă lume crede că eu locuiesc aici. Aici locuiește unchiu. (…) O să iau fiecare cărămidă de aici și fiecare țiglă și fiecare lemn și o să fac altă casă. Asta o să o dărâm, dar nu aruncăm nimic. Toate le ducem acolo la țară, la Casa PuyMici și cu toată cărămida asta facem altă casă. În mod normal lumea vine cu un buldozer și ar lua tot și ar duce la gunoi.

Puya

Puya: „Te țin 100 de ani și costă foarte puțin”

Puya și-a ținut fanii la curent cu fiecare noutate, atât despre vila lui cea mare din Sălăjan, cât și despre casa de la țară, din lut, pe care o recondiționează. Artistul nu a vrut să lase casa să se dărâme, astfel că a decis să o recondiționeze. Ce-i drept, era și păcat la cât de frumoasă este și la ce modele tradiționale specifice zonei are. Mai mult decât atât, e lângă frumusețea aparte, Puya este de părere că aceasta este de nenumărate ori mai rezistente decât cele din ziua de azi.

Casa este din lut şi aşa o să rămână. Vreau să le arăt orăşenilor şi ţăranilor veniţi pe la oraş că nu tot ce este vechi este şi prost şi ce e nou e bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiţionale, un pic aranjate, te ţin 100 de ani şi costă foarte puţin în comparaţie cu noutăţile în materie de construcţii. Vreau să demonstrez că nu e musai să te bagi dator 30 de ani ca să-ţi iei 40 mp în Bucureşti. Poţi să stai liniştit la ţară într-o casă de maxim 25.000 de euro, cu cât spaţiu vrei. Am făcut-o din mândrie naţională, dacă vrei. Nu este dotată cu panouri solare, este dotată cu roșii să ai câteva să pui cu brânză să nu mori de foame. Am reușit să facem o cameră.

Puya

Puya, ajutat de voluntari în recondiționarea casei de la țară

Puya este destul de activ în mediul online, mai ales pe YouTube, unde postează diferite vloguri prin care își ține fanii la curent cu ultimele îmbunătățiri pe care le-a mai făcut la casă sau în curte. Recent, în vlogul în care a prezentat cum arată casa de la țară, dar și cum o recondiționează, nu a uitat să precizeze că ete ajutat de o serie de voluntari.

Discursul regelui Charles și muștruluiala președintelui Iohannis
Recomandări
Discursul regelui Charles și muștruluiala președintelui Iohannis

E frumos să fii voluntar. Îți sacrifici timpul pentru ceva frumos. Nu pierzi timpul. Ce face Dragoș aici e interesant. Păstrează din cultură. E frumos să ajuți.

unul dintre voluntari despre, activitatea pe care o face alături de Puya.

Vezi galeria foto cu casa lui Puya, pe viva.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL VIVA.RO

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.