Cosmin Contra, dat afară de la Timişoara!

POSTAT: 04 December 2010, Ora 21:21

  • Cosmin Contra / Foto Arhivă Ringier
Publicitate

Antrenorul Cosmin Contra va fi demis de la FC Timişoara, conform declaraţiilor făcute, sâmbătă seară, de finanţatorul grupării bănăţene, Marian Iancu, după egalul obţinut la Bistriţa, 3-3 cu Gloria.

"O să găsim pe altcineva în locul lui Contra, dacă vorbeşte în felul ăsta. Aţi văzut şi voi cum arată echipa. Dacă nu înţelegem că de arbitri trebuie să se ocupe altcineva şi suntem tari în gură, cum este Cosmin, pleci. Iar Cosmin, pentru modul cum a vorbit în această seară, nu va mai fi niciodată antrenor, cât timp sunt eu la Timişoara. Eu sunt prost şi el este deştept? Bine, eu sunt prost şi rămân la echipă, dar el pleacă şi va continua unde va dori. Este un rebel. Eu am riscat, i-am dat pe mână acest club şi uite unde am ajuns. Trebuie să răspundă pentru ceea ce face. Cosmin Contra nu mai este antrenor la Timişoara. La revedere, să-şi caute echipă", a declarat Marian Iancu, la GSP TV.

Iancu s-a enervat pe Contra (foto) după ce "Guriţă" a declarat la finalul deplasării de la Bistriţa: "De luni, să facă Iancu echipa."

0 comentarii

Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media