EXCLUSIV | REACȚIA ȘOCANTĂ a lui Nicu Covaci când a aflat de MOARTEA lui Sergiu Nicolaescu: ”Să îl ia MAMA DRACULUI!”

POSTAT: 03 Ianuarie 2013, Ora 13:48

”Nu mă dau bătut. Sper să mă audă de unde este acum. Am să îi atac firmele”, a fost reacția liderului trupei Phoenix, când a aflat de moartea lui Sergiu Nicolaescu.

  • Nicu Covaci despre moartea lui Sergiu Nicolaescu
Publicitate

Moartea celui mai mare regizor român este privită ca o provocare de liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci. Acesta promite că dispariția lui Sergiu Nicolaescu nu îl împiedică să își recupereze banii pe care susține că regizorul îi datora, din drepturi de autor.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix: «N-am primit nici măcar o bere de la Nicolaescu!» EXCLUSIV

"Să îl ia mama dracului. Câtă iubire i-am purtat de-a lungul anilor, cu atât mai mult m-am convins că a fost un om lipsit de caracter. Am să îi atac firmele! Trebuie să vorbesc cu avocații mei, pentru că nu obișnuiesc să mă dau bătut. Omul ăsta îmi datora 800.000 de euro. Fiind securist, în gașcă cu mârlanii și mitocanii care conduc țara, nici cei de la Finanțe nu au reacționat. Am trimis experți care au descoperit că are să îmi dea drepturile de autor pe 40 de ani de zile. A fost mână în mână și cu avocații, m-au scos de pe genericul filmului - un film de succes, de altfel. Nu mai continui... Mesajul meu este că nu mă dau bătut!", a declarat Nicu Covaci.

Sergiu Nicolaescu a murit astăzi, la Spitalul Elias. Regizorul fusese internat la Spitalul de Urgență Elias din data de 27 decembrie pentru o afecțiune digestivă cronică. Ulterior medicii i-au diagnosticat cu totul o altă boală.

Regizorul s-a născut la Târgu Jiu, în data de 13 aprilie 1930. El a absolvit Universitatea Politehnica Bucureşti ca inginer mecanic, iar după absolvire a început să lucreze la filmări combinate în cadrul Studioului cinematografic Alexandru Sahia. A avut zeci de filme la activ, printre care "Dacii", "Mihai Viteazu", "Nea Mărin miliardar" sau "Cu mâinile curate".

Citește și:

 

108 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media