„Am încercat ouă de gândaci, care era mâncarea regilor. Tot în Mexic aveau un fel de vermi uscați și sărați, pe care îi mâncai cruzi. Erau oribili”, a spus Alexandra Stan pentru site-ul Foodstory.ro, precizând că bucătăria ei preferată a rămas cea românească.
„Mie îmi place foarte mult bucătăria românească, este preferata mea. În afară de asta, bucătăria mediteraneană mi-a plăcut cel mai mult. Toată țările astea gătesc foarte ușor, cu ulei de măsline, lămâie, fructe de mare”, a completat blonda.
Citește și:

 
 

Abonați-vă la ȘTIRILE ZILEI pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.
ABONEAZĂ-TE ȘTIRILE ZILEI
Comentează
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.