Romanii credeau că februarie este luna purificării și a regăsirii de sine. Numele provine de la zeul etrusc „Februus” și este asociat cu ritualurile ce aveau loc cu ocazia sărbătorii „Lupercalia”, dedicate fertilității, ce avea loc pe data de 15. Luna februarie a primit numele actual după fondarea Imperiului Roman, în anul 27 î.Hr.

Romanii dedicau o singură lună pe an purificării. Și tu ai putea aplica acest principiu acum, prin focusarea mai atentă asupra sănătății organismului tău. Poți începe cu un detox alimentar și un set de exerciții fizice care te vor ajuta să ai mai multă energie și vitalitate. După ce vei face aceste schimbări vei observa că vei fi învăluit de energie pozitivă și vei putea să îți duci la bun sfârșit toate planurile pe care ți le-ai propus pentru restul anului.

Semnificația spirituală a lunii februarie are, de asemenea, legătură și cu numerologia. Această lună este asociată de experți cu numărul 2, ce reprezintă acțiunile unei persoane. Este o șansă extraordinară pentru ca oamenii să își facă ordine în viață și să să preocupe mai mult de sine, cu fapte centrate asupra propriei existențe.

Continuarea pe divahair.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE DIVAHAIR.RO

Țara în care Ilie Dumitrescu a refuzat să meargă, indiferent de câștigul financiar: "Nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic"
GSP.RO
Țara în care Ilie Dumitrescu a refuzat să meargă, indiferent de câștigul financiar: "Nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic"
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.