Mergi direct la conținut »
Margareta Pâslaru a lansat albumul „Cum să te las”. Imagini din fața clubului Colectiv | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Margareta Pâslaru a lansat albumul „Cum să te las”. Imagini din fața clubului Colectiv | FOTO

Margareta Pâslaru a lansat albumul „Cum să te las”. Imagini din fața clubului Colectiv | FOTO

Margareta Pâslaru a lansat albumul „Cum să te las” , dedicat supraviețuitorilor  de la Colectiv, cu prilejul întâlnirii lunare din fața clubului, la șapte luni după tragedie.  În urma tragediei de pe 30 octombrie, de la Clubul Colectiv, 64 de oameni și-au pierdut viața.

„Ne onorează gestul doamnei Margareta Pâslaru. Știu că a pus mult suflet în acest album și, tocmai din acest motiv, îi mulțumim pentru generozitatea ei, precizează Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv GTG 3010.

margareta_paslaru

Albumul costă 20 de lei, iar toate drepturile de autor vor merge către răniții care au nevoie de medicamente și de tratamente.

„Acest album, în opinia mea, este ca o rază de speranță, pentru că este dedicat supraviețuitorilor de la Colectiv. Fiecare CD vândut alină o suferință. Melodia ‘Cum să te las se potrivește mănușă pentru acest eveniment pentru că se încheie optimist cu ‘Dă-mi brațul, ne întoarcem amândoi”, a declarat Margareta Pâslaru în urmă cu câteva zile.

colectiv

 

Pe 30 octombrie, la puțin timp după ora 22.30 un incendiu a pus stăpânire pe clubul Colectiv, unul dintre localurile populare ale Capitalei.

În acel moment pe scenă se afla trupa Goodbye to Gravity, care îşi lansa un nou album. Concertul de lansare a inclus artificii, după aprinderea cărora a luat foc unul din stâlpii pe care erau puse şi apoi tot tavanul localului, ambele acoperite cu burete de antifonare care nu era ignifug. 64 de persoane -artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini – s-au stins din viață în urma tragediei din clubul Colectiv.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Citește și: 

Close
Închide
  Close