Mergi direct la conținut »
A descoperit izvorul banilor | Secretul succesului fulminant al lui Smiley a ieșit la lumină | EXCLUSIV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > A descoperit izvorul banilor | Secretul succesului fulminant al lui Smiley a ieșit la lumină | EXCLUSIV

A descoperit izvorul banilor | Secretul succesului fulminant al lui Smiley a ieșit la lumină | EXCLUSIV

Ştiinţele oculte şi terapiile alternative fac ravagii printre vedetele României. Fie că apelează la flacăra violetă, fie că merg la bioenergoterapeut sau la horoscopist ori meditează la idealul lor, starurile noastre par să-şi construiască succesul după metode noi. Cel mai grăitor exemplu este Smiley, pe numele lui din buletin Andrei Tiberiu Maria, cel mai bogat dintre artiştii momentului. De câţiva ani, el este clientul fidel al unei bioenergoterapeute renumite, care se ocupă de corpul său energetic şi îi “aranjează” aura. Plătit regeşte cu sute de mii de euro Ca un făcut, după ce a apelat la această terapie neconvenţională, visurile lui Smiley au devenit realitate: este solicitat pentru concerte, reclame, emisiuni de televiziune, ba chiar roluri în filme. Succesul său e uluitor, iar averea, deja impresionantă, în continuă creştere. La sfârşitul anului 2013, cântăreţul-prezentator înregistra venituri de aproximativ un milion de euro, în timp ce alţi artişti traversau o perioadă de criză şi regres pe plan profesional. Suita de reclame pentru o companie de telefonie mobilă i-a adus în jur de 250.000 de euro, “Vocea României”, la care e jurat, şi “Românii au talent”, show pe care-l prezintă alături de Pavel Bartoş, alţi 150.000 de euro. Numeroasele concerte pe care le-a susţinut i-au rotunjit şi ele binişor veniturile şi l-au propulsat în topul preferinţelor tinerilor. În plus, firma lui, Hahaha Production, a înregistrat cele mai bune rezultate financiare din ultimii ani. Şi-a cumpărat o vilă într-un cartier de lux Cu buzunarele doldora, Smiley şi-a permis câteva investiţii importante: şi-a cumpărat o vilă într-un cartier de lux din Cernica şi şi-a amenajat- o după cele mai noi standarde.

De Luana Mare,

Un burlac de… milioane de euro


Relaţia de cinci ani pe care a avut-o cu Laura Cosoi s-a încheiat în 2011, iar artistul a devenit unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbizul autohton. Cu toate acestea, el pare preocupat mai mult de carieră, de succesul profesional şi de strânsul banilor decât de latura amoroasă a vieţii sale. Chiar dacă ar putea avea lângă el pe multe dintre colegele lui de showbiz, Smiley nu se grăbeşte. De altfel, s-a zvonit faptul că despărţirea de Laura Cosoi a survenit din cauza faptului că artistul nu a vrut să treacă la următorul nivel şi s-o ia de nevastă; după câteva discuţii lămuritoare, frumoasa a ales să se retragă dintr-o relaţie care bătea pasul pe loc.

Şi ei cred în puterea paranormalului


Close
Închide
  Close