MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Actriţa Rosario Dawson are o relaţie cu senatorul Cory Booker, candidat la alegerile prezidențiale din SUA

Distribuie

Rosario Dawson, în vârsta 39 de ani, a confirmat, joi, că are o relație cu senatorul Cory Booker, unul dintre candidaţi democraţi la alegerile prezidenţiale care vor avea loc anul viitor în SUA.

Întrebată de un jurnalist de la TMZ dacă are o relație cu senatorul, actrița cunoscută pentru rolurile sale din „Sin City”, „Clerks II”, „Rent” şi „Death Proof” a răspuns: „Da. Și până acum a fost minunat”.

„Sunt atât de norocoasă să fiu cu cineva pe care îl respect, îl iubesc şi îl admir atât de mult, o persoană strălucită, bună şi grijulie faţă de alţii”, a mai spus Rosario Dawson, potrivit CNN.

Actrița a mai fost întrebată dacă se gândește să se mărite cu senatorul american. Aceasta a răspuns zâmbind: „Nu am idee”.

Cory Booker, în vârstă de 49 de ani, a fost primar al Newark-ului. El și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din SUA pe 1 februarie.

În anul 2014, Rosario Dawson a adoptat o fetiță. Actrița a fost la rândul său adoptată în copilărie și a fost dintotdeauna o susținătoare a adopțiilor.

Rosario Dawson a avut o relaţie de un an de zile cu regizorul britanic Danny Boyle, de care s-a despărţit în 2013, a avut relaţii cu actorul Jason Lewis şi cu DJ-ul francez Mathieu Schreyer. Ea s-a despărţit de muzicianul francez în 2011, cei doi invocând drept motiv de despărţire programele lor foarte aglomerate.

Foto: Hepta


Incredibil: Ilona Georgiana Ghioroaie ocupă locul 2 în clasamentul ITF. Schimbările controversate din tenisul mondial au propulsat o româncă necunoscută


 

Comentarii