De Andreea Romaniuc Archip,

Maria Buză și-a cunoscut soțul într-un restaurant. Studentă la UNATC, ea cânta seara la un local, pentru a face rost de bani ca să-și plătească, la acea vreme, facturile lunare. Între cei doi s-a înfiripat o poveste de iubire, mai ales că lucrau împreună. Bărbatul și-a luat în serios responsabilitățile de cap al familiei, însă Maria a refuzat voalat să își întemeieze rapid o familie. „A fost așa o situație care a fost dusă până într-un punct. Inițial, când fusesem eu cerută în căsătorie, am amânat, am spus că studentă fiind nu e momentul, hai să mai treacă timp, să închei facultatea, să vedem ce și cum, ne cunoaștem mai bine, ne-am mutat împreună la mine acasă. A fost mai mult o tatonare, să vadă cam cum aș răspunde eu la o adică, nu a fost ceva foarte cert, foarte clar și pregătit într-un mod anume. Dar pentru mine a fost de ajuns și mi-am dat seama ce intenții are”, ne-a povestit Maria Buză.

Maria Buză a devenit mamă și apoi s-a căsătorit

4 ani a așteptat următoarea cerere în căsătorie

Actrița a devenit ulterior mamă, a adus pe lume un băiat, însă George Pătrașcu nu mai deschisese subiectul legat de oficializarea relației. După mai mulți ani de așteptare, ea a tranșat lucrurile, mizând pe emoții, sentimente și umor.

„Apoi el nu a mai certificat în nici un fel tatonarea și cererea în căsătorie aceea oficială nu a mai apărut. În schimb a apărut copilașul în viața noastră, toate bune și frumoase, noi împreună bine mersi, trecuseră vreo 4 ani.

La un moment dat i-am zis: „Auzi, dar mai este valabilă acea cerere în căsătorie cu ceva timp în urmă?”Așa că până la urmă eu l-am cerut sau pur și simplu i-am adus aminte cam în ce situație ne aflăm, doi tipi, care au și un copil. „Aaaa…da, sigur, dar ce ți-ai pus probleme?”

. Păi mi-era teamă, uite am și un copil și mă lași și pe drumuri! Ne-am distrat la momentul acela, cu umor, a fost haios”, a declarat, pentru Libertatea, Maria Buză.

Foto: Mihai Stetcu

Citeşte şi:

Dependența cu care s-a luptat Corina Caragea în adolescență. „Pierdeam toate nopțile, nu mai ajungeam la școală”

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO