De Andreea Romaniuc Archip,

Maria Buză și-a cunoscut soțul într-un restaurant. Studentă la UNATC, ea cânta seara la un local, pentru a face rost de bani ca să-și plătească, la acea vreme, facturile lunare. Între cei doi s-a înfiripat o poveste de iubire, mai ales că lucrau împreună. Bărbatul și-a luat în serios responsabilitățile de cap al familiei, însă Maria a refuzat voalat să își întemeieze rapid o familie. „A fost așa o situație care a fost dusă până într-un punct. Inițial, când fusesem eu cerută în căsătorie, am amânat, am spus că studentă fiind nu e momentul, hai să mai treacă timp, să închei facultatea, să vedem ce și cum, ne cunoaștem mai bine, ne-am mutat împreună la mine acasă. A fost mai mult o tatonare, să vadă cam cum aș răspunde eu la o adică, nu a fost ceva foarte cert, foarte clar și pregătit într-un mod anume. Dar pentru mine a fost de ajuns și mi-am dat seama ce intenții are”, ne-a povestit Maria Buză.

Maria Buză a devenit mamă și apoi s-a căsătorit

4 ani a așteptat următoarea cerere în căsătorie

Actrița a devenit ulterior mamă, a adus pe lume un băiat, însă George Pătrașcu nu mai deschisese subiectul legat de oficializarea relației. După mai mulți ani de așteptare, ea a tranșat lucrurile, mizând pe emoții, sentimente și umor.

„Apoi el nu a mai certificat în nici un fel tatonarea și cererea în căsătorie aceea oficială nu a mai apărut. În schimb a apărut copilașul în viața noastră, toate bune și frumoase, noi împreună bine mersi, trecuseră vreo 4 ani.

La un moment dat i-am zis: „Auzi, dar mai este valabilă acea cerere în căsătorie cu ceva timp în urmă?”Așa că până la urmă eu l-am cerut sau pur și simplu i-am adus aminte cam în ce situație ne aflăm, doi tipi, care au și un copil. „Aaaa…da, sigur, dar ce ți-ai pus probleme?”

. Păi mi-era teamă, uite am și un copil și mă lași și pe drumuri! Ne-am distrat la momentul acela, cu umor, a fost haios”, a declarat, pentru Libertatea, Maria Buză.

Foto: Mihai Stetcu

Citeşte şi:

Dependența cu care s-a luptat Corina Caragea în adolescență. „Pierdeam toate nopțile, nu mai ajungeam la școală”

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă