Mergi direct la conținut »
Acuzații incredibile la adresa lui Alain Delon. Fiul său dă totul pe față într-o carte
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Acuzații incredibile la adresa lui Alain Delon. Fiul său dă totul pe față într-o carte

Fiul cel mic al lui Alain Delon îi aduce acuzații grave celebrului său tată, într-o carte. Acesta vorbește în termeni duri de starul francez.

În cartea respectivă, un volul de 252 de pagini intitulat „De la race des seigneurs”, Alain-Fabien afirmă că tatăl său este „misogin, xenofob, colecționar de arme, violent, gata să-și umilească copiii și numeroasele femei în cel mai feroce mod”, potrivit Infobae.

De asemenea, mezinul lui Alain Delon vorbește și despre relația dificilă din cadrul familiei.

Alain-Fabien o atacă și pe mama sa, Rosalie van Breemen, pe care o acuză că a fugit cu amantul și cel care ulterior i-a devenit soț, abandonându-și familia și lăsându-l pe el și pe tatăl său singuri într-un apartament din Roma.

Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, este unul dintre cei mai mari actori francezi. Ascensiunea sa a fost rapidă, fiind la vârsta de 23 de ani comparat cu actori francezi celebri ca Gérard Philipe și Jean Marais, precum și cu actorul american James Dean.De-a lungul carierei, Delon a lucrat cu regizori celebri printre care Luchino Visconti, Jean-Luc Godard, Jean-Pierre Melville, Michelangelo Antonioni și Louis Malle.

În plan personal, Alain Delon s-a căsătorit, în anul 1964 cu Nathalie Barthelemy, împreună cu care are un fiu, Anthony. Ulterior, acesta a avut o relație de 15 ani cu actrița Mireille Darc. În anul 1987, Alain Delon a cunoscut-o pe olandeza Rosalie van Breemen, împreună cu care are doi copii: Anouscchka și Alain-Fabien. relația lui Delon cu Rosalie s-a încheiat în anul 2002.

FOTO: Hepta

Citește și: Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români

 

Close
Închide
  Close