Mergi direct la conținut »
Adevăratul motiv al despărţirii dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adevăratul motiv al despărţirii dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda

Adevăratul motiv al despărţirii dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au iubit mai bine de un an și deși toată lumea se aștepta să ajungă la altar, în cele din urmă cei doi s-au despărțit. Artista de muzică populară susține că nu mai există cale de împăcare și a povestit despre motivele care au dus la ruptura dintre ei.

„Omeneşte, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Au fost multe plecări, reveniri. Eu fiind singura care m-am zbătut şi am venit cu toate armele ca lucrurile să devină conştiente pentru persoana din viaţa mea, m-am luptat cu morile de vânt văzând că această constienţă care nu se activează”, a mărturisit Nicoleta Voicu, în platoul emisiunii „Agenţia VIP”.

„Lucrurile n-au evoluat aşa încât eu să ajung să am o singură adresă. Să ajung iar să stau ca la începutul relaţiei… Adică după un an şi trei luni, după această perioadă în care devotamentul meu să fie la maxim… Au intervenit nişte lucruri independente de voinţa mea. Aceasta este stabilitatea lui emoţională  încât nu a putut o decizie. Dacă nu ar fi fost această situaţia delicată, despre problema lui de sănătate, ne-am fi despărțit de mult. Am fost singura care i-a purtat de grijă, chiar și în perioada în care am locuit separat”, a dezvăluit Nicoleta Voicu în cadrul emisiunii.

Citește și

Reporterul Libertatea, martor la dezastrul de la Catedrala Notre-Dame: „Sunt lângă sute de oameni care privesc neputincioși flăcările”

Close
Închide
  Close