Mergi direct la conținut »
Adevăratul motiv pentru care Mihaela Tatu a părăsit televiziunea. Afectată de problemele de sănătate
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Adevăratul motiv pentru care Mihaela Tatu a părăsit televiziunea. Afectată de problemele de sănătate

Adevăratul motiv pentru care Mihaela Tatu a părăsit televiziunea a fost dezvăluit recent, chiar de fosta prezentatoare. Dacă la început a fost vorba de probleme de sănătate, mai apoi, aceasta nu s-a mai regăsit în niciun format propus de producători.

De Livia Lixandru,

Adevăratul motiv pentru care Mihaela Tatu a părăsit televiziunea, după ani de zile în care a fost alături de telespectator. Atunci, decizia ei i-a șocat pe mulți, însă aceasta nu a dat prea multe detalii despre viața personală. În prezent, Mihaela Tatu este trainer acreditat pe tehnica si arta discursului.

Adevăratul motiv pentru care Mihaela Tatu a părăsit televiziunea, în urmă cu ceva ani

Într-un interviu acordat presei locale, Mihaela Tatu a povestit cum a părăsit televiziunea.La început a fost doar o pauză de doi ani, din cauza unor probleme de sănătate, iar dupa….. N-am mai stiut ce aș mai fi putut face acolo. Mie nu mi-au plăcut formatele de emisiune care mi s-au oferit, iar altora nu le-au plăcut formatele de emisiune pe care le-am propus.  Când mai sunt invitată si accept sa merg la cate-o emisiune, si cand intru in studio, simt emotii frumoase și am nostalgii. Dar asta simt pana ies din studio. Apoi gata”, a povestit Tatu.

Mihaela Tatu a fost una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran și deși s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, fost prezentatoare tv s-a implicat în multe proiecte de suflet, care îi fac viața mai frumoasă.

 

Close
Închide
  Close