Mergi direct la conținut »
Adevărul din spatele posterului celebrului film Bodyguard. Cine este de fapt femeia din poză
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Adevărul din spatele posterului celebrului film Bodyguard. Cine este de fapt femeia din poză

Adevărul din spatele posterului celebrului film Bodyguard. Cine este de fapt femeia din poză

La aproape 30 de ani de la lansarea peliculei „Bodyguard”, Kevin Costner, actorul din rolul principal, scoate la iveală un amănunt mai puțin cunoscut despre posterul celebrului film.

De Dana Aramă,

Whitney Houston și Kevin Costner au făcut furori în anii ’90 cu filmul „Bodyguard”. Regretata cântăreață Whitney Houston și actorul Kevin Costner le-au dat viață personajelor Rachel Marron și Frank Farmer în filmul realizat în anul 1992 de Mick Jackson.

Într-un interviu pentru Entertainment Weekly, actorul Kevin Costner a scos la iveală un amănunt necunoscut despre posterul celebrului film, în care el o ține în brațe, la pieptul lui, pe partenera lui care, însă, nu era cântăreața Whitney Houston.

Femeia care apare în brațele lui Kevin Costenr, ascunzându-și fața era dublura lui Whitney Houston.

„În realitate, nu era era Whitney. Ea se dusese acasă. Aceea era dublura ei și în imagine capul ei se sprijinea de umărul meu, ascunzându-și fața”, a dezvăluit starul hollywoodian Kevin Costner.

„Am ales această imagine pentru că a făcut-o prietenul meu, Ben Glass… Am trimis-o la Warner Brothers și le-am spus că acela era posterul. Pentru că era elocvent. Nu era o fotografie specială… Nu le plăcea pentru că nu se vedea chipul lui Whitney. Așa că mi-au trimis alte cinci machete unde i se vedea fața. Le-am pus că primul era cel potrivit și așa a ajuns poster”, a mai spus actorul.


Citește și:

VIDEO/ Momentul în care o schelă se prăbușește pe Știrbei Vodă, din cauza vântului. Pericol și la Universitate, din cauza unei schele desprinse

Close
Închide
  Close