Mergi direct la conținut »
Adriana Bahmuțeanu, despre reacția Magdei Vasiliu la adresa cuplui Brigitte Sfăt-Florin Pastramă. "Ce-o fi apucat-o"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adriana Bahmuțeanu, despre reacția Magdei Vasiliu la adresa cuplui Brigitte Sfăt-Florin Pastramă. "Ce-o fi apucat-o"

Adriana Bahmuțeanu, despre reacția Magdei Vasiliu la adresa cuplui Brigitte Sfăt-Florin Pastramă. „Ce-o fi apucat-o”

Adriana Bahmuțeanu a comentat pe marginea declarațiilor pe care fosta prezentatoare Magda Vasiliu le-a făcut la adresa cuplului Brigitte Sfăt-Florin Pastramă.

De Dana Aramă,

Magda Vasiliu i-a criticat pe Brigitte Sfăt și pe Florin Pastramă, după ce i-a văzut într-o emisiune de televiziune. Adriana Bahmuțeanu a comentat acum pe marginea celor spuse de Magsa Vasiliu despre cuplul respectiv.

„Reacția Magdei Vasiliu e mai penibilă că bățu-n baltă!!! Ce-o fi apucat-o, nu știu, mai ales că Magda, o persoană greu încercată de viață și boala băiețelului ei, ar fi trebuit să fie empatică, sensibilă și în niciun caz să pună etichete sau să judece persoane pe care nu le cunoaște personal sau de care n-a auzit decât la jurnalele de știri.

Până la urmă, nu suntem toți la fel, nu vorbim, nu ne comportam și nu ne imbrăcăm la fel, iar dragostea, indiferent de cât de mult ar dura ea sau nu, merită aplaudată!!!
N-am înțeles nici de ce sunt penibili cei doi: oamenii s-au îndrăgostit, trăiesc o viață de lux și se mai ciondănesc, ca în orice cuplu!!!

Ce n-a învătat Magda este că presa tabloid și implicit majoritatea populației vor fi tot timpul fascinate de astfel de povești, oamenii vor fi curioși să afle picanterii despre personajele mondene și că, până la urmă, nu ne învârtim toți în aula Academiei, ci mai degrabă în cluburile de fitze din Mamaia, unde poate fi văzută, câteodată, și celebra avocată a lui Mazăre, (o doamnă de altfel tobă de carte) pusă pe distracție după o zi grea de instanțe!!! E dreptul ei!!!
P. S. Ochelarii sunt misteaux!!!
„, a scris Adriana Bahmuțeanu în mediul online.


Citește și:

80 de copii români, abandonați pe aeroporturile din Tokyo și Milano din cauza unui scandal conjugal!

Close
Închide
  Close