MENIU CAUTĂ
04 Iul. 2013 19:20 , de Alina Dan

Alexandra Stan are MARI PROBLEME DE SĂNĂTATE. Uite CU CE S-A ALES de pe urma bătăilor lui Marcel Prodan

Distribuie

Cel puţin câteva luni, artista nu mai poate urca pe scenă şi nu mai poate cânta. Mai mult, în continuare, cariera Alexandrei Stan este la mâna lui Marcel Prodan, cel despre care ea a recunoscut că i-a fost mai mult decât manager, i-a fost iubit. Ca să mai poată interpreta hiturile care au făcut-o celebră, Alexandra trebuie să se înţeleagă cu cel care a băgat-o în spital, dar pe care l-a reclamat doar pentru şantaj, nu şi pentru vătămare corporală.
Potrivit Antena 1, Alexandra Stan a rămas cu sechele după loviturile primite. Aceasta nu mai vede bine cu ochiul drept, deoarece i-ar fi fost afectat nervul optic, şi nici nu mai aude bine cu urechea dreaptă.
„Ea spunea că a avut probleme cu timpanul şi anterioare internării şi, probabil, aceasta i-a mai accentuat un pic probleme pe care le avea”, a spus la Observator medicul Mihaela Iacovache, şeful Secţiei de neurologie a Spitalului Municipal Medgidia.

O CARIERĂ COMPROMISĂ

Avocatul Alexandrei Stan a declarat pentru Ziarul Ring că artista este obligată să-şi amâne pe termen nedeterminat revenirea pe scenă. Apărătorul artistei spune că aceasta nu şi-a revenit încă din cauza bătăii primite de la impresarul său şi, prin urmare, Alexandra nu este încă pregătită să-şi continue proiectele muzicale.
Mai mult, dacă nu va ajunge la o înţelegere cu impresarii, înţelegere pe care şi-o doreşte şi casa de discuri, Alexandra nu va putea cânta mai departe piesele care au făcut-o celebră.
CITIŢI ŞI:
DECLARAŢIA UNUI IMPRESAR: „Nicio tânără din Valul lui Traian nu ajunge «ALEXANDRA STAN» peste noapte fără un «MARCEL PRODAN»
CE SE VA ÎNTÂMPLA CU PIESELE CÂNTATE DE ALEXANDRA STAN? Avocatul artistei LĂMUREŞTE situaţia
Marcel Prodan are INTERDICȚIE DE A PĂRĂSI CONSTANȚA! Vezi pentru ce sumă ar fi BĂTUT-O pe ALEXANDRA STAN!
 
 

Citește mai multe despre Alexandra Stan pe Libertatea.

Comentarii