De Magdalena Duru,

„Ziua de 10 mai este dedicată regalităţii, iar eu voi fi prezent ca în fiecare an la evenimentul pe care Casa Regală a României îl organizează cu acest prilej la Palatul Elisabeta. În calitate de furnizor oficial al Casei Regale, am avut dreptul de a invita, la rândul meu, câţiva apropiati care s-au declarat foarte încântaţi de a avea privilegiul să asiste la un astfel de eveniment”, declară designerul.
Alexandru Ciucu consideră că sărbătorirea zilei de 10 mai tinde să devină o tradiţie în România.
„Familia regală se implică şi acordă o foarte mare importanţă acestei zile şi acestui eveniment, fiind una din cele mai bune ocazii de a crea o punte directă către societate, oameni simpli din întreaga ţară, care au posibilitatea să întâlnească şi să discute cu membri familiei regale într-un mediu destins şi distins”, spune el.

Designerul recunoaşte că titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale, pe care l-a primit în urmă cu doi ani, i-a adus un mare plus de imagine.

“Titlul de furnizor al Casei Regale mă onorează şi această distincţie sunt convins că a stat la baza deciziei multor persoane care au ales să vină la atelier pentru o comandă. Acest titlu reprezintă pentru clienţii mei garanţia că noi putem face costume pe care le apreciază chiar şi regele”, declară Alexandru Ciucu.
Citește și:

 

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"
GSP.RO

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile