MENIU CAUTĂ

Alexandru Ciucu transformă bărbatul în rege. Designerul lansează o nouă colecție de costume masculine de lux

Distribuie

Noua linie vestimentară realizată de cel mai cunoscut designer masculin din România va fi mai, marți, prezentată publicului român, iar o săptămână mai târziu, va fi făcută cunoscută la Monte Carlo, în prezența unor invitați cu renume din lumea diplomatic, politică și a modei.
Creațiile vestimentare semnate Alexandru Ciucu vor fi ulterior expuse până pe 12 martie la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco, urmând a fi admirate de un public select.

Intitulată ”LHomme.Roi 2012”, colecția este de inspirație aristocratică cu accente chic moderniste. Noile costume Alexandru Ciucu pun în valoare latura puternică și dinamică a bărbatului modern căruia îi oferă un plus de exclusivism, grație materialelor de calitate, a detaliilor și a croiului impecabil.

Pentru noile creații, designerul a folosit lână S160, lână cu mohair, mătase brocart, tweed, lână cu mătase, bumbac, in cu mătase. Toate cele 30 de ținute sunt realizate pe măsurile manechinilor din prezentare și sunt accesorizate cu cravate din mătase realizate în Italia și atent selecționate.

”Nu toți ne naștem nobili, însă prin atitudine fiecare dintre noi poate deveni un rege”, declară designerul Alexandru Ciucu, concentrând astfel în câteva cuvinte esența noilor sale creații.

Colecția ”LHomme.Roi 2012” include costume business de zi și de seară, sacouri de vară și ținute masculine de ceremonie, din care nu lipsește redingota.

Citește mai multe despre Alexandru Ciucu și Modă pe Libertatea.

Comentarii