Mergi direct la conținut »
Alexandru Comerzan a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 7. A fost cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Alexandru Comerzan a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 7. A fost cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu

Alexandru Comerzan a câștigat sezonul 7 al show-ului culinar "Chefi la cuțite". Acesta a intrat în posesia unui premiu de 30.000 de euro.

De Daria Maria Diaconu,

Bobby Săvoiu, Alex Popa – din echipa lui chef Sorin Bontea – și Alexandru Comerzan, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, au fost cei trei finaliști ai ai show-ului „Chefi la cuțite”. În finală, cei trei au avut de preparat un starter, un main course și un desert pentru a impresiona juriul format din cei mai cunoscuți chefi.

La final, Alexandru Comerzan a fost desemnat căștigător. De altfel, Libertatea a anunțat încă de la începutul acestei luni că Alex Comerzan este câștigătorul celui de-al 7-lea sezon al emisiunii culinare difuzate de Antena 1.

Alexandru Comerzan a câștigat Chefi la cuțite

„Ești senzațional, copile. Meriți pe deplin să te afli aici”, l-a lăudat chef Scărlătescu pe cel căruia i-a dat cuțitul de aur pe parcursul emisiunii.

„Vã mulțumesc că mi-ați oferit o experiență senzațională în sezonul 7! Alex, ești fabulos, ești grandios, copile! Atât de mult mi-am dorit ca tu să câștigi! Bun venit în rândul bucãtarilor din Calea Lactee! ? #echipamov #winners #sezonul7”, a fost mesajul transmis de chef Cătălin Scărlătescu pe Facebook, după încheierea show-ului.

Close
Închide
  Close