Mergi direct la conținut »
Alexia Eram, adevărul despre relația cu mama sa. Cum se înțelege de fapt cu Andreea Esca
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alexia Eram, adevărul despre relația cu mama sa. Cum se înțelege de fapt cu Andreea Esca

Alexia Eram, adevărul despre relația cu mama sa. Cum se înțelege de fapt cu Andreea Esca

Alexia Eram a făcut mărturisiri. Tânăra a explicat care este de fapt relația pe care o are cu celebra ei mamă, prezentatoarea de televiziune Andreea Esca.

De Dana Aramă,

Alexia Eram a acordat un interviu pentru Pro TV, în care a vorbit deschis despre relația pe care o are cu mama sa, Andreea Esca.

„Avem o relație normală între o mamă și o fiică și de prietenie, ne spunem tot…

Nu s-a băgat (n.r. în relațiile ei), mi-a dat sfaturi, dar trebuie să învăț din propriile greșeli!”, a declarat Alexia Eram.

Tânăra a explicat și ce a învățat de la mama sa:

„Să muncesc tot timpul pentru ceea ce am pentru că nimic nu vine fără să faci nimic, să fiu curajoasă, iubitoare și respectuoasă”.


Întrebată dacă a avut parte de restric’ii din partea părinților ei, Alexia Eram a mărturisit:

„Da, am avut restricții cât este nevoie, nu e bine să ai așa, un copil prea liber, dar nici prea „strâns”, am avut niște restricții fix cât era nevoie”.

Andreea Esca, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai cunoscute şi longevive prezentatoare de ştiri din România. Ea prezintă Ştirile Pro TV de peste 20 de ani. Andreea Esca este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram din anul 2000. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii: o fată, Alexia,  și un băiat, Aris.

Citește și: OPINIE | „Naționala de fățărnicie a României”. PAH, despre candidatura Laurei Codruța Kovesi la funcția de procuror-șef al Parchetului European

 

Close
Închide
  Close