Mergi direct la conținut »
VIDEO / Alicia Keys, moment spectaculos la GRAMMY 2019. A cântat la două piane deodată, în memoria unei mari artiste
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > VIDEO / Alicia Keys, moment spectaculos la GRAMMY 2019. A cântat la două piane deodată, în memoria unei mari artiste

VIDEO / Alicia Keys, moment spectaculos la GRAMMY 2019. A cântat la două piane deodată, în memoria unei mari artiste

Prezentatoarea principală a celei de-a 61-a ediţie a galei Grammy Awards a fost cântăreaţa americană Alicia Keys, în vârstă de 38 de ani. Evenimentul a avut loc, noaptea trecută, la Staples Center din Los Angeles, în Statele Unite, și a fost organizat de The Recording Academy.

De Dragoș Tănase,

Alicia Keys a fost și protagonista unui moment inedit, în cadrul show-ului. Artista a cântat la două piane deodată, în memoria lui Hazel Scott, o mare cântăreață de jazz, pianistă și actriță, relatează DailyMail.

„M-am gândit atât de mult la oamenii și muzica ce m-au inspirat și vreau să îi aduc un omagiu artistei Hazel Scott, pentru că mereu am vrut să cânt la pian”, a spus ea, referindu-se la celebra interpretă de jazz.

În cadrul acestui tribut muzical, Alicia a adus în prim-plan melodii care au încântat publicul, de-a lungul a cinci decenii, de la Nat King Cole și Hill Lauryn, până la Drake și Kings of Leon.

Keys a început cu melodia despre care a spus că se gândește la ea când reflectă asupra „durerii de inimă și a durerilor de cap”, „Killing Me Softly” din 1973, Robertei Flack, popularizată mai târziu de Lauryn Hill și „The Fugees”. Din playlist nu a lipsit nici clasica piesă „Unforgettable”, din 1953, a lui Nat King Cole.

Cântăreţele Lady Gaga şi Brandi Carlile, dar şi actorul Bradley Cooper, se numără printre artiştii care au fost premiaţi la cea de-a 61-a gală de decernare a premiilor Grammy 2019, în cadrul ceremoniei care a avut loc, noaptea trecută, la Staples Center din Los Angeles, în Statele Unite. Au fost acordate trofee distribuite în 84 de categorii. Vezi aici lista principalilor câştigători la cea de-a 61-a ediţie a premiilor GRAMMY 2019.


Citește și… BAFTA 2019. „The Favourite” și „Roma”, marile câștigătoare. Care e filmul cu 7 nominalizări și niciun trofeu


 

Close
Închide
  Close