Mergi direct la conținut »
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, despre cel de-al treilea copil. „Dacă iese tot fată, ce facem?”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, despre cel de-al treilea copil. „Dacă iese tot fată, ce facem?”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, despre cel de-al treilea copil. „Dacă iese tot fată, ce facem?”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună două fetițe și o căsnicie așa cum și-au dorit. Cu toate astea, soțul artistei recunoaște că ar vrea să devină din nou tată, însă vedeta a spus că trebuie să mai aştepte deoarece a născut de două ori până acum, la o distanţă destul de mică.

„Eu am avut două sarcini. Mi-am îndeplinit rolul social. Am făcut cel puţin doi copii. Şi dacă iese tot fată, ce facem?”, a spus Alina Sorescu la  „Răi Da Buni”.

„Mihai, ai atins un punct sensibil. Eu zic să mai treacă puţin timp şi mai reluăm discuţia”a răspuns Alexandru Ciucu, care a avut o intervenție telefonică, în cadrul emisiunii, acesta fiind plecat din țară.

Alina Sorescu este foarte atentă cu look-ul ei și are grijă să fie într-o formă fizică de invidiat. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea Vorbește lumea, de la pro TV, Alina Sorescu a dezvăluit că face pilates de două ori pe săptămână.

Alina Sorescu este cunoscută ca solistă de muzică ușoară. este prezentă pe piața muzicală din România încă de pe vremea când era adolescentă. Alina Sorescu este căsătorită cu designerul Alexandru Ciucu, împreună cu care are două fetițe: Carolina și Raisa.

Citește și

VIDEO/ Terapie cu delfini la 10.000 de kilometri distanță, pentru fetița ei diagnosticată cu autism. Cum a ajuns o mamă din Gorj să facă voluntariat în Mexic

Close
Închide
  Close