Mergi direct la conținut »
Cum se menține Alina Sorescu în formă după două sarcini. "A fost cel mai potrivit pentru mine"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum se menține Alina Sorescu în formă după două sarcini. "A fost cel mai potrivit pentru mine"

Cum se menține Alina Sorescu în formă după două sarcini. „A fost cel mai potrivit pentru mine”

Cântăreața Alina Sorescu a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă după două sarcini.

De Dana Aramă,

Alina Sorescu este foarte atentă cu look-ul ei și are grijă să fie într-o formă fizică de invidiat. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea Vorbește lumea, de la pro TV, Alina Sorescu a dezvăluit că face pilates de două ori pe săptămână.
„E cel mai potrivit sport pentru mine. Am ajuns la pilates pentru că în perioada de recuperare după prima naștere căutam un mod de a face sport care să nu mă solicite foarte mult cardio, mai ales după cezariană…
Acum, în septembrie, vin obligatoriu de două sau de trei ori pe săptămână. Vin când dorm fetițele. Fiecare după posibilități”, a explicat Alina Sorescu.

Alina Sorescu este cunoscută ca solistă de muzică ușoară. este prezentă pe piața muzicală din România încă de pe vremea când era adolescentă. Alina Sorescu este căsătorită cu designerul Alexandru Ciucu, împreună cu care are două fetițe: Carolina și Raisa.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 3 – 9 septembrie 2018


 

Close
Închide
  Close