MENIU CAUTĂ

Alina Vidican lasă trecutul în urmă. Ce planuri are fosta nevastă a lui Cristi Borcea: „Își dorește un copil”

Distribuie

Alina Vidican, fosta parteneră de viață a omului de afaceri Cristi Borcea, se pare că a decis să lase trecutul în urmă și să-și vadă de viața ei.

De mai bine de doi ani, fosta soție a lui Cristi Borcea locuiește în America, la Miami, împreună cu cei doi copii ai săi. După o perioadă în care a suferit enorm după separarea de Cristi Borcea, se pare că Alina Vidican este decisă să-și refacă viața. Acesta își dorește să-și găsească un partener de viață și chiar să devină din nou mămică.

„Alina Vidican își dorește un copil. Și-ar dori să fie, din nou, iubită de un bărbat, să își refacă viața și, dacă va simți că acesta îi este potrivit ca partener, să îi dăruiască un copil”, a dezvăluit o sursă din apropierea Alinei Vidican pentru wowbiz.ro.

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016. Cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011. Alina Vidican are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea:  Alexandru și Gloria.

Citește și: OPINIE | Deși ministrul Sorina Pintea spune că pacienții vor plăti mai puțin, bolnavii rămân la mâna spitalelor private, dacă vor condiții mai bune

 

Citește mai multe despre alina vidican și Cristi Borcea pe Libertatea.

Comentarii