Mergi direct la conținut »
Alina Vidican lasă trecutul în urmă. Ce planuri are fosta nevastă a lui Cristi Borcea: "Își dorește un copil"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alina Vidican lasă trecutul în urmă. Ce planuri are fosta nevastă a lui Cristi Borcea: "Își dorește un copil"

Alina Vidican lasă trecutul în urmă. Ce planuri are fosta nevastă a lui Cristi Borcea: „Își dorește un copil”

Alina Vidican, fosta parteneră de viață a omului de afaceri Cristi Borcea, se pare că a decis să lase trecutul în urmă și să-și vadă de viața ei.

De Dana Aramă,

De mai bine de doi ani, fosta soție a lui Cristi Borcea locuiește în America, la Miami, împreună cu cei doi copii ai săi. După o perioadă în care a suferit enorm după separarea de Cristi Borcea, se pare că Alina Vidican este decisă să-și refacă viața. Acesta își dorește să-și găsească un partener de viață și chiar să devină din nou mămică.

„Alina Vidican își dorește un copil. Și-ar dori să fie, din nou, iubită de un bărbat, să își refacă viața și, dacă va simți că acesta îi este potrivit ca partener, să îi dăruiască un copil”, a dezvăluit o sursă din apropierea Alinei Vidican pentru wowbiz.ro.

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016. Cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011. Alina Vidican are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea:  Alexandru și Gloria.

Citește și: OPINIE | Deși ministrul Sorina Pintea spune că pacienții vor plăti mai puțin, bolnavii rămân la mâna spitalelor private, dacă vor condiții mai bune

 

Close
Închide
  Close