Mergi direct la conținut »
Amal Clooney este însărcinată cu gemeni. Care este sexul copiilor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Amal Clooney este însărcinată cu gemeni. Care este sexul copiilor

Amal Clooney este însărcinată cu gemeni. Zvonurile au apărut în urmă cu câteva săptămâni, iar acum informația pare să se confirme. Potrivit In Touch, Amal și George Clooney vor avea o fetiță și un băiat.

De Ioana Vochin,

„Amal este însărcinată cu gemeni: o fată și un băiat”, a declarat o sursă apropiată lui Amal.

„Atunci când George și Amal au aflat că vor avea gemeni, au fost foarte surprinși, dar și puțin speriați deoarece amândoi cred că un singur copil este de ajuns. Cu toate acestea, atunci când au aflat va fi un băiat și o fată, au fost foarte fericiți. Cred că au atins idealul în ceea ce privește viața de familie”, a adăugat sursa.

George Clooney a primit vestea foarte bine, asta deși declarase în trecut că nu își dorește copii.

„A trecut de la a nu își dori niciodată copii, la a fi foarte încântat de faptul că Amal este însărcinată și că doi copii îl vor striga ‘tată. Îi face lui Amal orice poftă, vorbește cu pântecele ei și se distrează de minune căutând nume”, a declarat aceeași sursă pentru In Touch.

Aceștia au mai încercat de multe ori în vară, însă nu au avut rezultate și au ales să încerce fertilizarea în vitro, iar asta a fost puțin dificil deoarece „lui Amal îi este frică de ace”. Aceeași sursă declară că „celor doi nu le vină să creadă că în doar câteva luni vor avea 2 copii. Se distrează foarte mult căutând diverse lucruri necesare pentru cei mici și încercând să aleagă numele”.

Informațiile privind sarcina lui Amal Clooney au apărut prima oară în presa libaneză, la început lunii ianuarie. George Clooney şi Amal Alamuddin, o avocată britanică de origine libaneză, specializată în drepturile omului, s-au logodit pe 28 aprilie 2015. Căsătoria lor a avut loc pe 27 septembrie 2015, la Veneţia.

Close
Închide
  Close