Mergi direct la conținut »
Amănuntul care a ieșit la iveală despre copiii Adrianei Bahmuțeanu. A spus chiar prezentatoarea TV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Amănuntul care a ieșit la iveală despre copiii Adrianei Bahmuțeanu. A spus chiar prezentatoarea TV

Un detaliu mai puțin știut despre copiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană a ieșit la iveală.

De Dana Aramă,

Adriana Bahmuțeanu, care anul acesta a reușit să slăbească 20 de kilograme, a fost căsătorită cu omul de afaceri Silviu Prigoană.

Din mariajul celor doi au rezultat doi băieți, pe care lumea îi știe drept Maximus și Eduard.

Însă, micuții mai au câte un nume, chiar de sfânt, după cum a dezvăluit chiar celebra lor mamă, care a ținut să le transmită un mesaj public celo doi băieți ai ei de Sfinții Mihail și Gavril.

„Cele mai frumoase amintiri sunt cele din copilărie, mai ales când frații petrec de ziua lor împreuna! Așa să fie mereu, să împărțiți bucuriile și să vă susțineți, să vă încurajați și să vă iubiți toată viața!

Și să vă aduceți aminte că mi-am dorit în mod special să vă pun numele Sfinților Mihail și Gavril, ca să aveți motiv de bucurie și de sărbătorit onomastica împreună!

La mulți ani, îngerașii mei iubiți Maximus Mihai și Eduard Gabriel! Să aveți o viață senină, fericită și plină de surprize dulci, dulci”, le-a urat Adriana Bahmuțeanu celor doi fii ai săi.


Citește și: VIDEO | Canalul de irigații de lângă București e înfundat cu tone de gunoi. Autoritățile nu găsesc nici soluțiile, nici vinovații, dar vor să monteze camere de supraveghere!


 

Close
Închide
  Close